Ziemassvētku
deserti

Ziemas vidū apkārt virmo klementīnu un safrāna smarža. Šī smarža vēstī, ka uz zemes ir arī tādas vietas, kur nav tik tumšs un tik auksts, kā pie mums, ziemeļos. Mums tomēr ir ļoti paveicies, jo ko gan mēs iesāktu Ziemassvētkos bez rīsu pudiņa, apelsīniem un vīģēm, kas kopā ar eglītes smaržu rosina smaidu ik sejā. Šeit atradīsiet vairākas lieliskas receptes, ar kurām pārsteigt Ziemassvētkos.

Pavlovas “kronis” ar greipfrūtu krēmu

Affogato

Mazās safrāna pankūciņas

Marakujas siera kūka ar citronu krēmu un riekstu drumstalām

Safrāna Pavlova ar putotu krēmu un citrusaugļu salātiem

Siera kūka ar karameļu mērci un piparkūku pamatni

Safrāna panna cotta

Neceptais crème brule

Sarkano greipfrūtu sorbets

Piparkūku sendviči

Pavlovas Ziemassvētku eglīte

Apelsīnu sorbets ar šokolādes kraukšķiem

Šokolādes pudiņš ar kafijas-karameļu mērci

Šokolādes fondants

Rīsu pudiņš ar ķiršu mērci “Rice à la Malta”

Panna cotta ar karstvīnā mērcētām brūklenēm

Citronu muss ar sālīto kraukšķu dekoru

Parfe pamata recepte

Kardamona flāns

Saldējums ar citrusaugļiem un kardamonu

Panna Cotta ar ledenēm

Šokolādes krēms ar piparmētru beze cepurīti

Apelsīnu panna (clafuti)

Šokolādes parfe ar apelsīniem

Šeit atradīsiet receptes, kā pagatavot Ziemassvētku desertus

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.