Rabarberu laiks

Rabarberu sezona ir klāt! Ja jums dārzā nav pašiem savu rabarberu, tad tos noteikti atradīsit kādā no tuvākajiem veikaliem. Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Rabarberu marmelāde ar punšu

Rabarberu limonāde

Rabarberu mērce saldējumam

Rabarberu un zemeņu siera kūka

Rabarberu sours

Rabarberu kūka ar itāļu meringu

Mandeļu kūka ar rabarberiem

Rabarberu limonāde

Rabarberu un aveņu ievārījums

Rabarberu tarte ar vaniļas krēmu

Grilēti rabarberi ar drumstalām un saldējumu

Kraukšķīgais rabarberu pīrāgs ar Muscovado cukuru

Rabarberu cepumi

Rabarberu sīrups

Bezē rulete ar rabarberu un zemeņu krēmu

Mazie rabarberu kēksiņi ar svaigi putotu bezē

Rabarberu ievārījums

Zemeņu un rabarberu mafini ar drupaču pārklājumu

Pilngraudu tarte ar laima un rabarberu garnējumu

Rabarberu marmelāde ar kardamonu un vaniļu

Karlsbādes rabarberu bulciņas

Rabarberu Margarita

Rabarberu krēms

Rabarberu parfē

Rabarberu čatnijs

Rabarberu kompots ar kanēļa saldējumu

Vienkāršais rabarberu deserts

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.