Rabarberu laiks

Rabarberu sezona ir klāt! Ja jums dārzā nav pašiem savu rabarberu, tad tos noteikti atradīsit kādā no tuvākajiem veikaliem. Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Mandeļu kūka ar rabarberiem

Rabarberu limonāde

Rabarberu un aveņu ievārījums

Rabarberu tarte ar vaniļas krēmu

Grilēti rabarberi ar drumstalām un saldējumu

Kraukšķīgais rabarberu pīrāgs ar Muscovado cukuru

Rabarberu ievārījums ar plūškoka ziediem

Rabarberu sīrups

Bezē rulete ar rabarberu un zemeņu krēmu

Mazie rabarberu kēksiņi ar svaigi putotu bezē

Rabarberu ievārījums

Zemeņu un rabarberu mafini ar drupaču pārklājumu

Pilngraudu tarte ar laima un rabarberu garnējumu

Rabarberu marmelāde ar kardamonu un vaniļu

Karlsbādes rabarberu bulciņas

Rabarberu Margarita

Rabarberu krēms

Rabarberu parfē

Rabarberu čatnijs

Rabarberu kompots ar kanēļa saldējumu

Vienkāršais rabarberu deserts

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Valentīns klāj svētku galdu

Visu mīlētāju diena ir katra diena visa gada garumā. Bet tieši 14. februārī mīlestībai ir atvēlēta īpaša vieta. Tad ir viespiemērotākais laiks pagatavot īpaši baudāmu ēdienu pagatavošanai.

Ziemas izbraucieni

Lai viegli slīd, lai sārtums vaigos un priecīgs prāts! Uzņemiet enerģiju, dodoties brīvdienās uz kalniem.

Pankūkas

Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.

Citrusaugļu laiks

Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Mūsu kaprīzajā, ziemeļnieciskajā klimata joslā karstie dzērieni ir cieņā visos gadalaikos. Taču visaugstāk tos novērtē rudenī, kad kļūst vēsāks, un ziemā, kad vajag kaut ko siltu, lai sasildītos pēc slēpošanas izpriecām.

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot?