Rabarberu marmelāde ar punšu

Pašu gatavota rabarberu marmelāde ar punšu vasaras siera sviestmaizei vai siera platei uz terases. Pikantā rabarberu garša iegūst patīkamu papildinājumu no punša salduma.

1 burciņa

PT25M
PT0M
Ievārījumi

25 minūtes

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

500 g rabarberu
2 ēdamkarotes ūdens
250 g Dansukker ievārījuma cukura
2-3 ēdamkarotes punša

Instrukcijas

Rabarberus nomizo un sagriež mazākos gabaliņos. Ber katliņā, pievieno pavisam nedaudz ūdens un uzvāra. Pievieno ievārījuma cukuru un vāra 4–5 minūtes. Beigās pievieno punšu.

Nosmeļ putas, lej tīrās, izkarsētās burciņās, aizvāko un uzglabā vēsumā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Mandeļu kūka ar rabarberiem

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Saldējums uz kociņa

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Vasaras kūka

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem

Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Plūškoka kolins un Rabarberu sours

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Blondīnes ar ērkšķogu marmelādi

Cepsim plātsmaizes pašas

Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.