Zemeņu un rabarberu mafini ar drupaču pārklājumu

16 gabali

Atzīme (1 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Mafinu mīklai
100 ml Dansukker baltā cukurbiešu cukura
100 ml Dansukker gaišā Muscovado cukura
3 olas
100 g izkausēta sviesta
1 tējkar. cepamā pulvera
1 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
1 citrona miziņa
400 ml rupjo maizes miltu
100 ml dabīga jogurta
150 ml piena
10 svaigas zemenes
2 rabarberu kāti

Drupačām
50 g sviesta
100 ml miltu
100 ml Dansukker brūnā niedru cukura
1 tējkar. drupināta kardamona

Instrukcijas

Olas ar cukuru saputo gaisīgās putās. Pievieno pienu, jogurtu un izkausētu sviestu. Iecilā miltus, vaniļas cukuru un citrona miziņu. Visu kuļ, līdz masa kļūst vijīga. Uzmanīgi iecilā sakapātas zemenes un rabarberus. Masu pilda mafinu trauciņos apmēram 2/3 no tilpuma.

Drupaču sastāvdaļas sastrādā drupanā masā un pārkaisa mafiniem. Cep cepeškrāsnī 200 °C temperatūrā 20-25 minūtes.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.