Sastāvdaļas
2 kg rabarberu
1,5 l ūdens
1 kg Dansukker baltā cukurbiešu cukura
1 citrona sula
Papildus garšas dažādošanai
20 g rīvēta ingvera
Instrukcijas
Rabarberus noskalo, nomizo un sagriež gabaliņos. Pārlej ar ūdeni un katliņā uzvāra apmēram 10 minūtes, līdz rabarberi izšķīduši.
Atdzesēto šķidrumu caur sietu izkāš. Izmazgā katliņu un ielej šķidrumu atpakaļ. Pievieno cukuru, citrona miziņu un, ja vēlas, arī ingveru. Uzvāra apmēram trīs minūtes. Nosmeļ putas. Iepilda tīrās, izkarsētās pudelēs, aizvāko un uzglabā vēsumā.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Siera kūka dažādos veidos
Kāpēc gan svinībās tortes vietā galdā nelikt krēmīgu un maigu siera kūku? Siera kūka var būt dažādās variācijās, formās un garšās.

Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot?