Rabarberu cepumi

Ekskluzīvi auzu cepumi ar balto šokolādi un skābeni rabarberīgu akcentu - vasarīgi, saldi, skaisti un gardi! Padoms! Rabarberus sagriez gabaliņos un sasaldē nelielās porcijās. Tādā veidā vasaras garša būs pieejama visu cauru gadu!

Apmēram 32 gab.

PT55M

50 minūtes

Atzīme (9 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

250 g rabarberu
225 g sviesta
180 g Dansukker nerafinētā brūnā cukura
85 g Dansukker baltā cukura
2 olas
210 g kviešu miltu
140 g auzu pārslu
3 g cepamā pulvera
2 g pārtikas sodas
3 g malta kardamona
3 g sāls
75 g drupinātas vai rīvētas baltās šokolādes

Instrukcijas

Cepeškrāsni noregulē uz 175 °C.

Rabarberus nomizo un sagriež gabaliņos. Sviestu ar abiem cukura veidiem sakuļ mīkstās putās. Nepārtraucot kulšanu, pa vienai pievieno olas.

Miltus, auzu pārslas, cepamo pulveri, sodu, kardamonu un sāli samaisa un iecilā olu maisījumā. Pievieno rabarberus, divas trešdaļas no baltās šokolādes, un visu samaisa.

Mīklu izrullē divos ruļļos. Katru rulli sagriež 16 gabaliņos, katru aptuveni 30 g svarā. No gbaliņiem veido bumbiņas. Tās izkārto uz cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru. Bumbiņas izkārto atstatus vienu no otras, tad katru saplacina, piemēram, ar šķīvīša apakšmalu, un pārkaisa ar baltās šokolādes skaidiņām. Cep apmēram 15-16 minūtes.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.