Rabarberu cepumi

Ekskluzīvi auzu cepumi ar balto šokolādi un skābeni rabarberīgu akcentu - vasarīgi, saldi, skaisti un gardi! Padoms! Rabarberus sagriez gabaliņos un sasaldē nelielās porcijās. Tādā veidā vasaras garša būs pieejama visu cauru gadu!

Apmēram 32 gab.

PT55M

50 minūtes

Atzīme (9 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

250 g rabarberu
225 g sviesta
180 g Dansukker nerafinētā brūnā cukura
85 g Dansukker baltā cukura
2 olas
210 g kviešu miltu
140 g auzu pārslu
3 g cepamā pulvera
2 g pārtikas sodas
3 g malta kardamona
3 g sāls
75 g drupinātas vai rīvētas baltās šokolādes

Instrukcijas

Cepeškrāsni noregulē uz 175 °C.

Rabarberus nomizo un sagriež gabaliņos. Sviestu ar abiem cukura veidiem sakuļ mīkstās putās. Nepārtraucot kulšanu, pa vienai pievieno olas.

Miltus, auzu pārslas, cepamo pulveri, sodu, kardamonu un sāli samaisa un iecilā olu maisījumā. Pievieno rabarberus, divas trešdaļas no baltās šokolādes, un visu samaisa.

Mīklu izrullē divos ruļļos. Katru rulli sagriež 16 gabaliņos, katru aptuveni 30 g svarā. No gbaliņiem veido bumbiņas. Tās izkārto uz cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru. Bumbiņas izkārto atstatus vienu no otras, tad katru saplacina, piemēram, ar šķīvīša apakšmalu, un pārkaisa ar baltās šokolādes skaidiņām. Cep apmēram 15-16 minūtes.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Ķiplokugurķīši

Konservēti vasaras dārzeņi

Uzglabā gabaliņu vasaras burkās. Ar konservētiem dārzeņiem varēsi paildzināt vasaras garšu. Perfekti grila vakaru galdam. Seko recepšu ieteikumiem, un drīz ledusskapis būs pilns ar mājās gatavotiem vasaras dārzeņiem.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Melleņu ievārījums

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Plūmju galete ar mandeļu pārslām

Plūmju raža

Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!

Kazeņu koblers

Kazeņu burvība

Vasarā neaizmirsti arī par kazenēm! Kazenes lieliski noder konditorejas izstrādājumu, smūtiju, sīrupu un ievārījumu gatavošanā. Turklāt tās var izmantot arī garnējot vai dekorējot. Kazenes gatavojas vēlā vasarā vai agrā rudenī.