Rabarberu cepumi

Ekskluzīvi auzu cepumi ar balto šokolādi un skābeni rabarberīgu akcentu - vasarīgi, saldi, skaisti un gardi! Padoms! Rabarberus sagriez gabaliņos un sasaldē nelielās porcijās. Tādā veidā vasaras garša būs pieejama visu cauru gadu!

Apmēram 32 gab.

50 minūtes

Atzīme (1 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

250 g rabarberu
225 g sviesta
180 g Dansukker nerafinētā brūnā cukura
85 g Dansukker baltā cukura
2 olas
210 g kviešu miltu
140 g auzu pārslu
3 g cepamā pulvera
2 g pārtikas sodas
3 g malta kardamona
3 g sāls
75 g drupinātas vai rīvētas baltās šokolādes

Instrukcijas

Cepeškrāsni noregulē uz 175 °C.

Rabarberus nomizo un sagriež gabaliņos. Sviestu ar abiem cukura veidiem sakuļ mīkstās putās. Nepārtraucot kulšanu, pa vienai pievieno olas.

Miltus, auzu pārslas, cepamo pulveri, sodu, kardamonu un sāli samaisa un iecilā olu maisījumā. Pievieno rabarberus, divas trešdaļas no baltās šokolādes, un visu samaisa.

Mīklu izrullē divos ruļļos. Katru rulli sagriež 16 gabaliņos, katru aptuveni 30 g svarā. No gbaliņiem veido bumbiņas. Tās izkārto uz cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru. Bumbiņas izkārto atstatus vienu no otras, tad katru saplacina, piemēram, ar šķīvīša apakšmalu, un pārkaisa ar baltās šokolādes skaidiņām. Cep apmēram 15-16 minūtes.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Aveņu sirsniņas

Valentīns klāj svētku galdu

Visu mīlētāju diena ir katra diena visa gada garumā. Bet tieši 14. februārī mīlestībai ir atvēlēta īpaša vieta. Tad ir vispiemērotākais laiks pagatavot īpaši baudāmu ēdienu pagatavošanai.

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Kraukšķīgie batoniņi ar šokolādes glazūru

Ziemas izbraucieni

Lai viegli slīd, lai sārtums vaigos un priecīgs prāts! Uzņemiet enerģiju, dodoties brīvdienās uz kalniem. Šeit mēs esam apkopojuši receptes dažādiem gardumiem, kurus varēsiet ērti paņemt līdzi termosā vai mugursomā, kad dosieties izbraucienos.

Citronu tarte

Cepam ar citroniem un apelsīniem

Apelsīni un citroni saistās ar ziemu un ļoti labi noder konditorejas izstrādājumu gatavošanā. Citrusaugļi ir atsvaidzinoši, nedaudz skābeni un labi kombinējas ar citām garšām, piemēram, šokolādes un karameles garšu. Iedvesmojies no mūsu gardajām receptēm!

Apelsīnu marmelāde

Citrusaugļu laiks

Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!

Kokosriekstu un karameļu popkorns

Piektdienas atpūtas vakars

Piektdiena, iespējams, ir nedēļas labākā diena, un piektdienas atpūtas vakars ir labākais veids, kā nosvinēt darba nedēļas noslēgumu. Mums ir receptes tavam piektdienas atpūtas vakaram.