Burvīgās
avenes

Mūsu burvīgās avenes ar savu patīkamo garšu lieliski iederas konditorejas izstrādājumos un desertos, un, tāpat kā zemenes, tās var ēst svaigas. Avenes atradīsi gan augļu dārzā, gan mežā. Izmanto avenes gan mājās gatavotos pīrāgos, gan aveņu krēmos.

Čia un aveņu ievārījums

Laima tarte ar aveņu Marmora pildījumu

Vīnes cepumiņi

Aveņu sulas saldējums ar vaniļas pogaļu vidū

Aveņu ievārījums

Pavlova ar aveņu krēmu

Baltās šokolādes saldējums ar aveņu sorbetu un pistācijām

Aveņu un lakricas kūciņcepumi

Aveņu-karameļu mērce

Aveņu krēms

Šokolādes, laima un aveņu krēmkūka

Bezē rulete ar avenēm un persikiem

Aveņu sorbets ar drumstalām

Aveņu sīrups

Biskvīti ar aveņu krēmu

Aveņu kordiāls

Mazie aveņu siera groziņi

Miniatūras krēmsiera kūciņas ar gaisīgu aveņu pildījumu

Aveņu rulete

Itāļu aveņu saldējums

Ogu liķieris

Aveņu tumšā dubļu kūka

Aveņu ievārījums ar ingveru un laimu

Aveņu ievārījums ar lakricu

Jogurta saldējums

Ātrais aveņu uzpūtenis

Lazdu riekstu saldējums ar avenēm

Aveņu un kokosriekstu ievārījums

Saldā krējuma želejas kūka ar avenēm

Aveņu, laima un lakricas ievārījums

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.