Burvīgās
avenes

Mūsu burvīgās avenes ar savu patīkamo garšu lieliski iederas konditorejas izstrādājumos un desertos, un, tāpat kā zemenes, tās var ēst svaigas. Avenes atradīsi gan augļu dārzā, gan mežā. Izmanto avenes gan mājās gatavotos pīrāgos, gan aveņu krēmos.

Čia un aveņu ievārījums

Laima tarte ar aveņu Marmora pildījumu

Vīnes cepumiņi

Aveņu sulas saldējums ar vaniļas pogaļu vidū

Aveņu ievārījums

Pavlova ar aveņu krēmu

Baltās šokolādes saldējums ar aveņu sorbetu un pistācijām

Aveņu un lakricas kūciņcepumi

Aveņu-karameļu mērce

Aveņu krēms

Šokolādes, laima un aveņu krēmkūka

Bezē rulete ar avenēm un persikiem

Aveņu sorbets ar drumstalām

Aveņu sīrups

Biskvīti ar aveņu krēmu

Aveņu kordiāls

Mazie aveņu siera groziņi

Miniatūras krēmsiera kūciņas ar gaisīgu aveņu pildījumu

Aveņu rulete

Itāļu aveņu saldējums

Ogu liķieris

Aveņu tumšā dubļu kūka

Aveņu ievārījums ar ingveru un laimu

Aveņu ievārījums ar lakricu

Jogurta saldējums

Ātrais aveņu uzpūtenis

Lazdu riekstu saldējums ar avenēm

Aveņu un kokosriekstu ievārījums

Saldā krējuma želejas kūka ar avenēm

Aveņu, laima un lakricas ievārījums

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.