Vīnes cepumiņi

Vīnes cepumi jeb ievārījuma cepumi ar mājās gatavotu ievārījumu un glazūru lieliski piemēroti visām kafijas pauzēm. Ar pūdercukuru mīklā cepumi ir zīdaini un maigas struktūras.

45-50 gab.

PT1H15M
PT0M
Cepumi

75 minūtes

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Ievārījums
250 g ogu vai augļu pēc izvēles
125 g Dansukker ievārījuma cukura

Mīkla
270 g kviešu miltu
60 g Dansukker pūdercukura
200 g sviesta istabas temperatūrā

Glazūra
Dansukker pūdercukurs
ūdens

Instrukcijas

Ja tev nav jau gatava ievārījuma, ko izmantot, tad vispirms pagatavo to. Notīra un noskalo ogas un uzvāra tās kopā ar ievārījuma cukuru. Vāra 3-4 minūtes.

Nosmeļ putas. Lej tīrās, izkarsētās burkās. Cieši aizvāko un uzglabā ledusskapī.

Pagatavo mīklu cepumiem. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175°C. Visas mīklas sastāvdaļas sastrādā mīklā, ietin pārtikas plēvē un novieto ledusskapī uz apmēram 30 minūtēm.

Mīklu sarullē garenā rullī, viegli saplacina un visā garumā pa ruļļa vidu iespiež garenu iedobi. Ar karoti iedobē kārto ievārījumu. Cep cepeškrāsnī, līdz zeltains. Izņem un sagriež šķēlēs. Ļauj atdzist.

Pagatavo glazūru no pūdercukura un nedaudz ūdens, samaisot līdz vajadzīgajai konsistencei. Pārlej cepumiem un ļauj sastingt 10-15 minūtes.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.