Aveņu, laima un lakricas ievārījums
Visi zina, ka avenes un lakrica ir veiksmīga garšu kombinācija. Ja pievienojam laimu, tad ievārījuma garša ir vēl labāka. Aveņu, laima un lakricas ievārījumu pasniedz ar pankūkām vai bagātīgas garšas sieriem, kā arī to var uzziest uz brokastu sviestmaizes.
Sastāvdaļas
500 g aveņu
250 g Dansukker Ievārījuma cukura
Sula no 0,5 laima
1 tējkar. lakricas saknes pulvera
Instrukcijas
Ogas pārlasa un pārkaisa ar cukuru. Pievieno lakricas pulveri un izspiež laima sulu. Vāra 6-7 minūtes.
Nosmeļ putas un pilda tīrās, izkarsētās burkās. Cieši aizvāko un uzglabā tumšā , vēsā vietā.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem
Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.