Aveņu rulete

Apmēram 12 porcijas

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Mīklai
3 olas
150 g Dansukker Gaišā Muscovado cukura
120 g miltu
10 g Dansukker Vaniļas cukura
7 g cepamā pulvera
30 ml verdoša ūdens

Pildījumam
500 ml saldā krējuma
150 g aveņu
400 g baltās šokolādes
30 ml glikozes sīrupa

Dekorēšanai
300 ml saldā krējuma
Svaigas ogas pēc izvēles
Piparmētru lapiņas

Instrukcijas

Olas ar cukuru saputo vieglās putās. Miltus, vaniļas cukuru un cepamo pulveri samaisa un iejauc olu putās kopā ar ūdeni. Mīklu lej cepešpannā un cep 5 minūtes krāsns vidusdaļā 250°C temperatūrā. Cepampapīra loksni pārkaisa ar balto cukuru un izgāž ruleti no pannas ārā. Sagriež strēmelītēs un katru strēmelīti sarullē rullītī. Rullīti apsien ar lentīti, lai tie saglabātu formu.

Saldo krējumu, avenes un glikozes sīrupu uzvāra. Šokolādi sasmalcina sīkos gabaliņos un pievieno maisījumam. Visu izmaisa, līdz šokolāde izkususi, tad atdzesē. Tad masu mikserī uzputo līdz biezām putām. Katru rullīti atrullē, pārklāj ar krējuma masu un aizrullē atkal ciet, apsienot ar lentīti.

Saldo krējumu uzputo stingrās putās un veido kūciņu „cepurītes”. Dekorē ar ogām un piparmētru lapiņām.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.