Kafijas pauze
saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā. Pasniedz ar kafiju, sulu vai pienu pēc izvēles.
Ar vaniļas krēmu pildītas bulciņas
Rabarberu cepumi
Kardamona dubļu kūka ar upeņu putām
Marcipāna maztartītes ar avenēm
Kokosriekstu tornīši ar pistācijām
Kūka “Karaliskais Napoleons”
Sviesta bulciņas
Aveņu un lakricas kūciņcepumi
Ātrās cukurmaizītes
Džitterbags ar zemeņu un rabarberu pildījumu
Rabarberu sīrups
Biskvītkūka ar plūškoka glazūru
Īrisa cepumi
Zemeņu rulete ar lavandu
Bezē rulete ar rabarberu un zemeņu krēmu
Citrona sapnis ar magoņu sēkliņām
Mīkstā ievārījuma kūka
Magoņu kēkss ar citrona glazūru
Karlsbādes rabarberu bulciņas
Pilngraudu tarte ar laima un rabarberu garnējumu
Zemeņu kēksi ar putukrējumu
Vasaras cepumiņi
Ledus tēja ar ingveru
Mazie rabarberu kēksiņi ar svaigi putotu bezē
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā. Bumbieru tarte ar kazas sieru vai ābolu pildījums virtuļiem ir tikai pāris no plašās recepšu kolekcijas, ko piedāvājam jūsu uzmanībai.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.
Konservēti vasaras dārzeņi
Uzglabā gabaliņu vasaras burkās. Ar konservētiem dārzeņiem varēsi paildzināt vasaras garšu. Perfekti grila vakaru galdam. Seko recepšu ieteikumiem, un drīz ledusskapis būs pilns ar mājās gatavotiem vasaras dārzeņiem.
Plūmju raža
Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.