Kafijas pauze
saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā. Pasniedz ar kafiju, sulu vai pienu pēc izvēles.

Briseles cepumiņi

Melleņu sviesta kūka

Pistāciju cepumi

Ar vaniļas krēmu pildītas bulciņas

Rabarberu cepumi

Kardamona dubļu kūka ar upeņu putām

Marcipāna maztartītes ar avenēm

Kokosriekstu tornīši ar pistācijām

Kūka “Karaliskais Napoleons”

Sviesta bulciņas

Aveņu un lakricas kūciņcepumi

Ātrās cukurmaizītes

Džitterbags ar zemeņu un rabarberu pildījumu

Rabarberu sīrups

Biskvītkūka ar plūškoka glazūru

Īrisa cepumi

Zemeņu rulete ar lavandu

Bezē rulete ar rabarberu un zemeņu krēmu

Citrona sapnis ar magoņu sēkliņām

Mīkstā ievārījuma kūka

Magoņu kēkss ar citrona glazūru

Karlsbādes rabarberu bulciņas

Pilngraudu tarte ar laima un rabarberu garnējumu

Zemeņu kēksi ar putukrējumu

Vasaras cepumiņi

Ledus tēja ar ingveru

Mazie rabarberu kēksiņi ar svaigi putotu bezē

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.