Kafijas pauze
saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā. Pasniedz ar kafiju, sulu vai pienu pēc izvēles.

Briseles cepumiņi

Melleņu sviesta kūka

Pistāciju cepumi

Ar vaniļas krēmu pildītas bulciņas

Rabarberu cepumi

Kardamona dubļu kūka ar upeņu putām

Marcipāna maztartītes ar avenēm

Kokosriekstu tornīši ar pistācijām

Kūka “Karaliskais Napoleons”

Sviesta bulciņas

Aveņu un lakricas kūciņcepumi

Ātrās cukurmaizītes

Džitterbags ar zemeņu un rabarberu pildījumu

Rabarberu sīrups

Biskvītkūka ar plūškoka glazūru

Īrisa cepumi

Zemeņu rulete ar lavandu

Bezē rulete ar rabarberu un zemeņu krēmu

Citrona sapnis ar magoņu sēkliņām

Mīkstā ievārījuma kūka

Magoņu kēkss ar citrona glazūru

Karlsbādes rabarberu bulciņas

Pilngraudu tarte ar laima un rabarberu garnējumu

Zemeņu kēksi ar putukrējumu

Vasaras cepumiņi

Ledus tēja ar ingveru

Mazie rabarberu kēksiņi ar svaigi putotu bezē

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Ķiplokugurķīši

Konservēti vasaras dārzeņi

Uzglabā gabaliņu vasaras burkās. Ar konservētiem dārzeņiem varēsi paildzināt vasaras garšu. Perfekti grila vakaru galdam. Seko recepšu ieteikumiem, un drīz ledusskapis būs pilns ar mājās gatavotiem vasaras dārzeņiem.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Melleņu ievārījums

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Plūmju galete ar mandeļu pārslām

Plūmju raža

Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!

Kazeņu koblers

Kazeņu burvība

Vasarā neaizmirsti arī par kazenēm! Kazenes lieliski noder konditorejas izstrādājumu, smūtiju, sīrupu un ievārījumu gatavošanā. Turklāt tās var izmantot arī garnējot vai dekorējot. Kazenes gatavojas vēlā vasarā vai agrā rudenī.