Kafijas pauze
saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā. Pasniedz ar kafiju, sulu vai pienu pēc izvēles.

Briseles cepumiņi

Melleņu sviesta kūka

Pistāciju cepumi

Ar vaniļas krēmu pildītas bulciņas

Rabarberu cepumi

Kardamona dubļu kūka ar upeņu putām

Marcipāna maztartītes ar avenēm

Kokosriekstu tornīši ar pistācijām

Kūka “Karaliskais Napoleons”

Sviesta bulciņas

Aveņu un lakricas kūciņcepumi

Ātrās cukurmaizītes

Džitterbags ar zemeņu un rabarberu pildījumu

Rabarberu sīrups

Biskvītkūka ar plūškoka glazūru

Īrisa cepumi

Zemeņu rulete ar lavandu

Bezē rulete ar rabarberu un zemeņu krēmu

Citrona sapnis ar magoņu sēkliņām

Mīkstā ievārījuma kūka

Magoņu kēkss ar citrona glazūru

Karlsbādes rabarberu bulciņas

Pilngraudu tarte ar laima un rabarberu garnējumu

Zemeņu kēksi ar putukrējumu

Vasaras cepumiņi

Ledus tēja ar ingveru

Mazie rabarberu kēksiņi ar svaigi putotu bezē

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.