Vasaras cepumiņi

50 gabaliņi

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

100 g mīksta sviesta vai margarīna
150 g Dansukker baltā cukura
240 g miltu
20 g Dansukker vaniļas cukura
10 g cepamā pulvera
3 g sāls
1 ola
100 ml trekna skābā krējuma

Pildījumam
60 g mīksta sviesta vai margarīna
180 g3180 g1 Dansukker pūdercukura
150 g krējumsiera
75 g ogu, piem., aveņu vai melleņu

Instrukcijas

Sviestu ar cukuru saputo, pievieno sausās sastāvdaļas. Olas saputo kopā ar skābo krējumu un samaisa visu pastai līdzīgā masā. Pastu iepilda dekorēšanas maisiņā un uz cepamā papīra izspiež 1 lata monētas lieluma piciņas. Ja dekorēšanas maisiņa nav, piciņas var veidot ar karotīti. Cep cepeškrāsns vidējā daļā 8 minūtes 175°C temperatūrā. Sekojiet, lai cepumu maliņas neapdegtu. Atstāj dzesēties uz restītēm.
Pildījuma sastāvdaļas samaisa. Vienu pusi no cepumiņiem pārklāj ar pildījumu, otru pusi cepumu uzspiež virsū. Pasniedz svaigus.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.