Vasaras cepumiņi

50 gabaliņi

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

100 g mīksta sviesta vai margarīna
150 g Dansukker baltā cukura
240 g miltu
20 g Dansukker vaniļas cukura
10 g cepamā pulvera
3 g sāls
1 ola
100 ml trekna skābā krējuma

Pildījumam
60 g mīksta sviesta vai margarīna
180 g3180 g1 Dansukker pūdercukura
150 g krējumsiera
75 g ogu, piem., aveņu vai melleņu

Instrukcijas

Sviestu ar cukuru saputo, pievieno sausās sastāvdaļas. Olas saputo kopā ar skābo krējumu un samaisa visu pastai līdzīgā masā. Pastu iepilda dekorēšanas maisiņā un uz cepamā papīra izspiež 1 lata monētas lieluma piciņas. Ja dekorēšanas maisiņa nav, piciņas var veidot ar karotīti. Cep cepeškrāsns vidējā daļā 8 minūtes 175°C temperatūrā. Sekojiet, lai cepumu maliņas neapdegtu. Atstāj dzesēties uz restītēm.
Pildījuma sastāvdaļas samaisa. Vienu pusi no cepumiņiem pārklāj ar pildījumu, otru pusi cepumu uzspiež virsū. Pasniedz svaigus.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Plūmju galete ar mandeļu pārslām

Plūmju raža

Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.