Ātrās cukurmaizītes

Viens, divi – un gatavs! Svaigu, pēc kanēļa, kardamona un vaniļas smaržojošu, saldu bulciņu smarža tieši 20 minūtēs. Lutināt sevi, ģimeni un draugus ir tieši tik vienkārši.

15 maizītes

PT25M

20 minūtes

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Mīkla
420 g kviešu miltu 
15 g cepamā pulvera 
10 g vaniļas cukura
4 g drupināta kardamona
2 g sāls
75 g izkausēta sviesta
250 ml piena
50 ml Dansukker Dzidrā sīrupa

Pildījums
75 g sviesta istabas temperatūrā
6 g kanēļa 
5 g vaniļas cukura
35 g Dansukker Nerafinētā cukurniedru cukura 

Glazūra 
1 ola

Dekors
Cukura pērlītes

Instrukcijas

Cepeškrāsni noregulē uz 225 °C gempaeratūru. 
Visas mīklas sastāvdaļas samaisa. Izkausēto sviestu, pienu un sīrupu samaisa atsevišķā bļodā, tad ielej to sausajā maisījumā un visu sastrādā mīklā. 

Mīklu izrullē plānā četrstūra formā. Visas pildījuma sastāvdaļas samaisa un pārklāj pāri mīklas “palagam”. Visu mīklu ar pildījumu sarullē lielā rullī un sagriež to pa 2 cm biezās šķēlēs. Tās savukārt novieto mafinu groziņos vai silikona trauciņos, pārsmērē katru ar sakultu olu un pārkaisa ar cukura pērlītēm. Cep krāsns vidējā daļā 10–12 minūtes.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.