Briseles cepumiņi

Briseles cepumi - lieliski piemēroti bērnu ballītei vai kafijas pēcpusdienai. Kraukšķīgi, krāsaini un viegli pagatavojami. Ar pūdercukuru mīklā cepumi ir zīdaini un maigas struktūras.

45-50 gab.

PT1H15M
PT0M
Cepumi

75 minūtes

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

270 g kviešu miltu
60 g Dansukker pūdercukura
200 g sviesta istabas temperatūrā

Dekors
olas baltums
40 g Dansukker baltā cukura
pāris pilieni pārtikas krāsvielas (pēc izvēles)

Instrukcijas

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175° C. Sastrādā visas sastāvdaļas mīklā, ietin pārtikas plēvē un novieto ledusskapī uz apmēram 30 minūtēm.

Baltajā cukurā iemaisa pārtikas krāsvielu. Mīklu sadala un izrullē četros apmēram 4 cm biezos ruļļos. Apsmērē katru ar sakultu olas baltumu un apviļā krāsainajā cukurā. Sagriež apmēram 1 cm biezās šķēlēs un kārto uz cepamās plāts, kas izklāta ar cepampapīru.

Cep cepeškrāsns vidū 12–15 minūtes atkarībā no formas un izmēra. Ļauj cepumiem atdzist uz restēm. Uzglabā sausā vietā.

Padoms
Ja vēlies, lai cukurs Briseles cepumu dekoram būtu pilnīgi bez graudiņiem, vari to žāvēt cepeškrāsnī 100 °C temperatūrā apmēram 5 minūtes. Ļauj atdzist un pēc tam apviļā mīklu cukurā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.