Biskvītkūka ar plūškoka glazūru - Receptes

Biskvītkūka ar plūškoka glazūru

10 porcijas 50 minūtes
Biskvītkūka ar plūškoka glazūru
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 300 g Dansukker Ekoloģiskā cukura
  • 250 g mīksta sviesta
  • 3 olas
  • 270 g kviešu miltu
  • 8 g cepamā pulvera
  • 0/5 citrona miziņas
  • sviests un rīvmaize

Glazūrai

  • 180 g Dansukker pūdercukura
  • 15 ml citrona sulas
  • 15 ml plūškoka sīrupa

Dekorēšanai

  • ēdami ziedi

Cepeškrāsni noregulē uz 175 °C.

Cukuru un sviestu sakuļ gaisīgā masā. Pa vienai iekuļ olas.

Miltiem pievieno cepamo pulveri un iemaisa sviesta cukura maisījumā. Sarīvē un pievieno citrona miziņu.

Ietauko kūkas formu 1,5 litra tilpumā un izbārsta ar rīvmaizi. Ielej mīklu. Cep krāsns vidējā daļā apmēram 40 minūtes.

Kūku izņem no krāsns un atstāj uz pāris minūtēm, tad izgāž no formas uz dvielīša un atdzesē.

Glazūras sastāvdaļas samaisa un pārklāj kūkai. Dekorē ar ēdamiem ziediem.

Šo recepti sastādīja

Dansukker

;