Biskvītkūka ar plūškoka glazūru

10 porcijas

PT55M

50 minūtes

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

300 g Dansukker Ekoloģiskā cukura
250 g mīksta sviesta
3 olas
270 g kviešu miltu
8 g cepamā pulvera
0/5 citrona miziņas
sviests un rīvmaize
Glazūrai
180 g Dansukker pūdercukura
15 ml citrona sulas
15 ml plūškoka sīrupa
Dekorēšanai
ēdami ziedi

Instrukcijas

Cepeškrāsni noregulē uz 175 °C.

Cukuru un sviestu sakuļ gaisīgā masā. Pa vienai iekuļ olas.

Miltiem pievieno cepamo pulveri un iemaisa sviesta cukura maisījumā. Sarīvē un pievieno citrona miziņu.

Ietauko kūkas formu 1,5 litra tilpumā un izbārsta ar rīvmaizi. Ielej mīklu. Cep krāsns vidējā daļā apmēram 40 minūtes.

Kūku izņem no krāsns un atstāj uz pāris minūtēm, tad izgāž no formas uz dvielīša un atdzesē.

Glazūras sastāvdaļas samaisa un pārklāj kūkai. Dekorē ar ēdamiem ziediem.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.