Burvīgās
avenes
Mūsu burvīgās avenes ar savu patīkamo garšu lieliski iederas konditorejas izstrādājumos un desertos, un, tāpat kā zemenes, tās var ēst svaigas. Avenes atradīsi gan augļu dārzā, gan mežā. Izmanto avenes gan mājās gatavotos pīrāgos, gan aveņu krēmos.
Aveņu sulas saldējums ar vaniļas pogaļu vidū
Aveņu ievārījums
Pavlova ar aveņu krēmu
Baltās šokolādes saldējums ar aveņu sorbetu un pistācijām
Aveņu un lakricas kūciņcepumi
Aveņu-karameļu mērce
Aveņu krēms
Šokolādes, laima un aveņu krēmkūka
Bezē rulete ar avenēm un persikiem
Aveņu sorbets ar drumstalām
Aveņu sīrups
Biskvīti ar aveņu krēmu
Aveņu kordiāls
Mazie aveņu siera groziņi
Miniatūras krēmsiera kūciņas ar gaisīgu aveņu pildījumu
Aveņu tumšā dubļu kūka
Aveņu ievārījums ar ingveru un laimu
Aveņu ievārījums ar lakricu
Aveņu un kokosriekstu ievārījums
Saldā krējuma želejas kūka ar avenēm
Aveņu, laima un lakricas ievārījums
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Piparkūkas
Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.
Ziemassvētku deserti
Ziemas vidū apkārt virmo klementīnu un safrāna smarža. Šī smarža vēstī, ka uz zemes ir arī tādas vietas, kur nav tik tumšs un tik auksts, kā pie mums, ziemeļos.
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.
Ziemassvētku dzērieni
Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.