Brīnišķīgais
zemeņu laiks

Vasara — brīnišķīgais zemeņu laiks! Pienācis laiks izmantot visas zemeņu sniegtās iespējas. Zemenes vari ēst arī tāpat, bet vari arī ļauties iedvesmai no mūsu receptēm, kurās zemenes ir sastāvdaļa. Ja nepagūsi izbaudīt brīnišķīgo zemeņu laiku, tās var ērti sasaldēt ziemai.

Zemeņu kūka

Zemeņu un piparmētru toniks

Vasaras kūka

Zemeņu šarlotes kūka

Zemeņu rulete ar lavandu

Zemeņu siera kūka ar rabarberu želeju

Rabarberu un zemeņu siera kūka

Laima pīrāgs

Zemeņu torte ar marakujas biezeni

Saldētās ogas

Sacukuro ogas, kuras saldēsi, vai arī ievieto tās cukura sīrupā.  Atceries, ka pirms pārliešanas cukura sīrupam jābūt atdzesētam. Ogas bez cukura saldētavā var uzglabāt 3-4 mēnešus, savukārt, sacukurotas ogas varēsi uzglabāt vismaz 1 gadu.

Atsvaidzinošs zemeņu dzēriens

Baltās šokolādes panna cotta ar Muscovado cukurā marinētām zemenēm

Zemeņu ievārījums ar citronu un piparmētru

Zemeņu kēksiņi ar zemeņu glazūru

Arbūza un zemeņu ievārījums

Zemeņu pīrāgs

Svaigs vasaras punšs ar zemeņu sīrupu

Zemeņu ievārījums ar balsamico etiķi un melnajiem pipariem

Zemeņu ziedi

Zemeņu tekila

Zemeņu ievārījums ar Sambuca liķieri

Zemeņu gelato

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.