Brīnišķīgais
zemeņu laiks
Vasara — brīnišķīgais zemeņu laiks! Pienācis laiks izmantot visas zemeņu sniegtās iespējas. Zemenes vari ēst arī tāpat, bet vari arī ļauties iedvesmai no mūsu receptēm, kurās zemenes ir sastāvdaļa. Ja nepagūsi izbaudīt brīnišķīgo zemeņu laiku, tās var ērti sasaldēt ziemai.
Vasaras kūka
Zemeņu un piparmētru toniks
Rabarberu un zemeņu siera kūka
Zemeņu šarlotes kūka
Zemeņu rulete ar lavandu
Zemeņu siera kūka ar rabarberu želeju
Zemeņu ievārījums ar kardamonu un laimu
Laima pīrāgs
Zemeņu torte ar marakujas biezeni
Saldētās ogas
Sacukuro ogas, kuras saldēsi, vai arī ievieto tās cukura sīrupā. Atceries, ka pirms pārliešanas cukura sīrupam jābūt atdzesētam. Ogas bez cukura saldētavā var uzglabāt 3-4 mēnešus, savukārt, sacukurotas ogas varēsi uzglabāt vismaz 1 gadu.
Atsvaidzinošs zemeņu dzēriens
Baltās šokolādes panna cotta ar Muscovado cukurā marinētām zemenēm
Zemeņu ievārījums ar citronu un piparmētru
Zemeņu kēksiņi ar zemeņu glazūru
Arbūza un zemeņu ievārījums
Zemeņu pīrāgs
Svaigs vasaras punšs ar zemeņu sīrupu
Zemeņu ievārījums ar balsamico etiķi un melnajiem pipariem
Zemeņu ziedi
Zemeņu tekila
Zemeņu ievārījums ar Sambuca liķieri
Zemeņu gelato
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā. Bumbieru tarte ar kazas sieru vai ābolu pildījums virtuļiem ir tikai pāris no plašās recepšu kolekcijas, ko piedāvājam jūsu uzmanībai.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.
Konservēti vasaras dārzeņi
Uzglabā gabaliņu vasaras burkās. Ar konservētiem dārzeņiem varēsi paildzināt vasaras garšu. Perfekti grila vakaru galdam. Seko recepšu ieteikumiem, un drīz ledusskapis būs pilns ar mājās gatavotiem vasaras dārzeņiem.
Plūmju raža
Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.