Laima pīrāgs

Dekorē skābeno laima pīrāgu ar svaigām zemenēm. Laims un zemenes - brīnišķīgas vasaras desertu garšas.

Apmēram 12 šķēles

1 stunda + 3 trīs stundas ledusskapī

Atzīme (0 gab)

Sastāvdaļas

Saldajai mīklai
150 g sviesta
75 g Dansukker pūdercukura
1 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
210 g kviešu miltu
1 olas dzeltenums

Laima pildījumam
4 olas dzeltenumi
320 g skābā krējuma
75 g Dansukker pūdercukura
1,5 tējkar. kukurūzas cietes
0,5 citrona sulas
2 laimu sula

Garnējumam
Svaigas zemenes
1 laima sula

Instrukcijas

Cepeškrāsni noregulē uz 175°C.

Sviestu sadrupina un iemaisa pārējās mīklas sastāvdaļas. Mīklu samīca uz iemiltotas virsmas. Mīklu saveļ klaipiņā, ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī uz 30 minūtēm. Atdzisušu izklāj taisnstūra cepamformas pamatnē (13x36 cm). Cep krāsns vidējā daļā apmēram 10 minūtes.

Sagatavo pildījumu: visas sastāvdaļas sakuļ viendabīgā masā.

Pildījumu pārlej mīklas pamatnei un turpina cept vēl 15-20 minūtes. Atdzesē.

Liek ledusskapī uz vismaz 3 stundām. Dekorē ar svaigām avenēm un rīvētu laima miziņu.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Acu trifeles

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Marinēti ķirbji ar cidoniju sīrupu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Bumbieru kūka ar rozmarīnu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā. Bumbieru tarte ar kazas sieru vai ābolu pildījums virtuļiem ir tikai pāris no plašās recepšu kolekcijas, ko piedāvājam jūsu uzmanībai.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Klasiskais brūkleņu ievārījums

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.