Sastāvdaļas
Kūkai
3olas
200 g Dansukker baltā cukura
120 g miltu
7 ½ g cepamā pulvera
30 ml verdoša ūdens
Glazūrai
200 g Filadelfijas siera
1/4 dl Dansukker pūdercukura
20 g Dansukker Vaniļas cukura
Ievārījumam
100 g zemeņu via citu ogu
100 g Dansukker Ievārījuma cukura
Dekorēšanai
Bezē cepumiņi
Zemenes
Avenes
Instrukcijas
Olas kopā ar cukuru saputo stingrās putās. Miltus kopā ar cepamo pulveri iemaisa olu maisījumā kopā ar ūdeni. Mīklu lej cepešpannā un cep cepeškrāsns vidējā daļā 5 minūtes 250°C temperatūrā. Gatavu izgāž uz cepamā papīra, kas pārkaisīts ar kristālisko cukuru. Ar glāzes augšmalu vai speciālo cepumu nazīti izgriež 24 aplīšus.
Visas glazūras sastāvdaļas samaisa un ar to pārklāj astoņus no aplīšiem.
Avenes kopā ar Ievārījuma cukuru uzvāra katliņā. Vāra vēl 3 minūtes un tad ļauj atdzist. Ar ievārījumu pārklāj vēl 8 aplīšus. Visus aplīšus salipina kopā. Ar ievārījumu apsmērētajam aplītim jābūt pa vidu, bet neapsmērētajam aplītim – augšpusē. Ar glazūru pārklāj arī kūciņu maliņas. Kūciņas apviļā bezē cepumu drupačās un sakārto uz plata šķīvja. Kūciņas rotā ar zemeņu šķēlītēm zieda formā, centrā liekot aveni.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.