Zemeņu ievārījums ar Sambuca liķieri

20 minūtes

Atzīme (0 gab)

Sastāvdaļas

500 g zemeņu
250 g Dansukker Ievārījuma cukura
3 tējkar. Sambuca (itāļu anīsa sēklu liķieris)

Instrukcijas

Zemenes pārlasa, noskalo un sablendē ar rokas blenderi. Pievieno Ievārījuma cukuru un liķieri. Vāra 3 – 6 minūtes līdz vēlamai* konsistencei. Rūpīgi noputo.

Pilda karstās, sterilizētās burciņās un aizvāko. Uzglabā vēsā vietā.

*Ievārījuma cukurā ir iestrādāts pektīns un, ilgāk vārot ievārījumu, tas kļūs biezāks.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Lieldienu saldumi

Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.

Cepam ar citroniem un apelsīniem

Apelsīni un citroni saistās ar ziemu un ļoti labi noder konditorejas izstrādājumu gatavošanā.

Pankūkas

Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.

Citrusaugļu laiks

Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Mūsu kaprīzajā, ziemeļnieciskajā klimata joslā karstie dzērieni ir cieņā visos gadalaikos. Taču visaugstāk tos novērtē rudenī, kad kļūst vēsāks, un ziemā, kad vajag kaut ko siltu, lai sasildītos pēc slēpošanas izpriecām.

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot?