Svaigs vasaras punšs ar zemeņu sīrupu

Apmēram 10 glāzes

Atzīme (3 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

1 citrons
2 laimi
2 nektarīni
200 ml svaigu aveņu
100 ml svaigu kazeņu
200 ml zemeņu
100 ml zemeņu sīrupa
2 litres gāzēta ūdens ar ogu-augļu garšu
Ledus

Zemeņu sīrups
500 g zemeņu
50 ml Dansukker Cukurniedru sīrupa
100 ml Dansukker baltā cukurbiešu cukura

Instrukcijas

Vispirms pagatavo zemeņu sīrupu. Zemes ar cukuru vāra 5-10 minūtes. Tad caur sietu izkāš un pievieno cukurniedru sīrupu. Pilda sterilizētās pudelēs un uzglabā vēsumā.

Citronu, laimus un nektarīnus sagriež šķēlītēs. Bļodā saliek ledu un pārklāj to ar augļiem un ogām. Pārlej ar gāzēto ūdeni un zemeņu sīrupu.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.