Vecgada svinību
deserti

Vecgada svinību pusdienas ir jānoslēdz ar īpašu desertu. Šeit mēs esam apkopojuši padomus, kā pavadīt gada pēdējās stundas. Pasniedz Vecgada svinību desertus skaistos trauciņos, dekorē ar brīnumsvecīti, un lai ir laimīgs Jaunais gads!

Sgroppino

Burbonas vaniļas un baltās šokolādes krēms ar kazeņu želeju

Affogato

Jaungada deserts ar šokolādes un aveņu panna cotta

Pavlovas “kronis” ar greipfrūtu krēmu

Baltās šokolādes saldējums ar aveņu sorbetu un pistācijām

Šampanieša panna cotta

Kailā ābolkūka ar ingvera krēmu

Saldējuma biskvītkūka Aļaska ar pistāciju un marakujas saldējumu

Citronu muss ar sālīto kraukšķu dekoru

Šokolādes pudiņš ar kafijas-karameļu mērci

Sarkano greipfrūtu sorbets

Šokolādes krēms ar piparmētru beze cepurīti

Šokolādes fondants

Mazās siera kūciņas

Šokolādes parfe ar apelsīniem

Citrona-siera kūka ar bazilika pesto

Saldēti burbuļi ar avenēm un lakricas garšu

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.