Vecgada svinību
deserti
Vecgada svinību pusdienas ir jānoslēdz ar īpašu desertu. Šeit mēs esam apkopojuši padomus, kā pavadīt gada pēdējās stundas. Pasniedz Vecgada svinību desertus skaistos trauciņos, dekorē ar brīnumsvecīti, un lai ir laimīgs Jaunais gads!
Jaungada deserts ar šokolādes un aveņu panna cotta
Pavlovas “kronis” ar greipfrūtu krēmu
Baltās šokolādes saldējums ar aveņu sorbetu un pistācijām
Šampanieša panna cotta
Kailā ābolkūka ar ingvera krēmu
Saldējuma biskvītkūka Aļaska ar pistāciju un marakujas saldējumu
Citronu muss ar sālīto kraukšķu dekoru
Šokolādes pudiņš ar kafijas-karameļu mērci
Sarkano greipfrūtu sorbets
Šokolādes krēms ar piparmētru beze cepurīti
Šokolādes fondants
Mazās siera kūciņas
Šokolādes parfe ar apelsīniem
Citrona-siera kūka ar bazilika pesto
Saldēti burbuļi ar avenēm un lakricas garšu
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā. Bumbieru tarte ar kazas sieru vai ābolu pildījums virtuļiem ir tikai pāris no plašās recepšu kolekcijas, ko piedāvājam jūsu uzmanībai.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.
Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.