Vecgada svinību
deserti

Vecgada svinību pusdienas ir jānoslēdz ar īpašu desertu. Šeit mēs esam apkopojuši padomus, kā pavadīt gada pēdējās stundas. Pasniedz Vecgada svinību desertus skaistos trauciņos, dekorē ar brīnumsvecīti, un lai ir laimīgs Jaunais gads!

Jaungada deserts ar šokolādes un aveņu panna cotta

Pavlovas “kronis” ar greipfrūtu krēmu

Baltās šokolādes saldējums ar aveņu sorbetu un pistācijām

Šampanieša panna cotta

Kailā ābolkūka ar ingvera krēmu

Saldējuma biskvītkūka Aļaska ar pistāciju un marakujas saldējumu

Citronu muss ar sālīto kraukšķu dekoru

Šokolādes pudiņš ar kafijas-karameļu mērci

Sarkano greipfrūtu sorbets

Šokolādes krēms ar piparmētru beze cepurīti

Šokolādes fondants

Mazās siera kūciņas

Šokolādes parfe ar apelsīniem

Citrona-siera kūka ar bazilika pesto

Saldēti burbuļi ar avenēm un lakricas garšu

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Acu trifeles

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Marinēti ķirbji ar cidoniju sīrupu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Bumbieru kūka ar rozmarīnu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā. Bumbieru tarte ar kazas sieru vai ābolu pildījums virtuļiem ir tikai pāris no plašās recepšu kolekcijas, ko piedāvājam jūsu uzmanībai.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Klasiskais brūkleņu ievārījums

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.