Receptes garšīgu
ievārījumu un marmelādes
pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Tutti frutti ievārījums

Aprikožu un Prosecco marmelāde

Čia un aveņu ievārījums

Vasaras ievārījums

Rabarberu marmelāde ar punšu

Kazeņu marmelāde ar vaniļu

Rabarberu un aveņu ievārījums

Melleņu marmelāde

Jāņogu un upeņu ievārījums ar burkāniem

Aveņu ievārījums

Sarkano jāņogu ievārījums

Kazeņu ievārījums ar želejas konfektēm

Zemeņu ievārījums ar kardamonu un laimu

Mežrozīšu marmelāde

Dzelteno tomātu marmelāde

Kā lai iegūst pareizo ievārījuma konsistenci?

Lai pārbaudītu ievārījuma konsistenci, izmantojiet iepriekš ledusskapī atdzesētu šķīvīti. Kad ievārījums uzvārīts, uzlieciet mazliet ievārījuma uz šķīvīša un ievietojiet to ledusskapī. Kad ievārījums atdzisis, ar karoti pārbaudiet tā konsistenci. Ja konsistence apmierina, lejiet ievārījumu burkās un aizvākojiet.

Zaļo vīnogu ievārījums

Upeņu ievārījums

Chorizo un tomātu ievārījums

Rabarberu ievārījums ar plūškoka ziediem

Ērkšķogu, kivi un vīnogu ievārījums

Persiku marmelāde ar piparmētru

Plūmju marmelāde

Ābolu un plūmju ievārījums

Kazeņu ievārījums

Tomātu ievārījums

Aveņu, laima un lakricas ievārījums

Ērkšķogu marmelāde

Rabarberu marmelāde ar kardamonu un vaniļu

Zemeņu ievārījums ar citronu un piparmētru

Kazeņu ievārījums

Etiķešu mašīna

Izveido skaistas etiķetes un galda kartes dažādās krāsās un formās.

Citas ievārījumu un marmelāžu receptes atrodamas šeit

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Plūmju galete ar mandeļu pārslām

Plūmju raža

Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.