Jāņogu un upeņu ievārījums ar burkāniem - Receptes

Jāņogu un upeņu ievārījums ar burkāniem

1 litrs 25 minūtes
Pilnīgi negaidīta garšas kombinācija - vasaras ogas kopā ar jaunajiem burkāniem! Šis pikantais ievārījums lieliski garšo kopā ar puscieto vai cieto sieru un cepumiem. Izmēģini to kopā ar svaigi ceptām vafelēm!
Jāņogu un upeņu ievārījums ar burkāniem
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 500 g upeņu un jāņogu (bez kātiņiem)
  • 200 g burkānu
  • 400 g Dansukker Ievārījuma cukura
  • 20 ml citrona sulas
  • 100 ml ūdens

Ogas pārlasa un ber katlā. Burkānus noskalo, nomizo un sarīvē rupjās skaidiņās. Visas sastāvdaļas ber katlā, uzvāra, nosmeļ putas un vāra apmēram piecas minūtes. Verdošu ievārījumu lej tīrās izkarsētās burciņās, aizvāko un uzglabā vēsumā.

Šo recepti sastādīja

Dansukker

;