Chorizo un tomātu ievārījums

Tik neierasta, neparasta, bet tāpēc jo intriģējošāka pikantā ievārījuma jeb čatnija recepte, kurā izmantotas čorizo desiņas. Ieintriģējām? Izmēģini sākumā nelielu porciju lietošanai svaigā veidā!

0,5 litrs ievārījuma

PT25M

30 minūtes

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

80 g chorizo  desiņas (var izmantot arī veģetāro versiju)
1 neliels sarkanais sīpols
1/4 sakapāta čili
Augu eļļa
250 g ķiršu tomātiņu
0,5 citrona sulas
30 g tomātu biezeņa
20 g Dansukker Tumšā sīrupa
50 ml ūdens
250 g Dansukker Ievārījuma cukura

Instrukcijas

Chorizo sakapā sīkos gabaliņos un apcep zeltainu. Sarkano sīpolu nomizo un sasmalcina. Čili attīra no sēklām un arī sasmalcina. Abus liek atsevišķā, uzkarsētā pannā un apcep eļļā. Ķiršu tomātiņus sasmalcina un pievieno dārzeņiem. Pievieno arī citrona sulu, tomātu biezeni, sīrupu un ūdeni. Cep apmēram 3 minūtes. Pievieno Ievārījuma cukuru, apcepto chorizo un, ik pa laikam apmaisot, turpina cept 5 minūtes. Lej tīrās izkarsētās burkās, cieši aizvāko un novieto uzglabāšanai vēsumā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Mandeļu kūka ar rabarberiem

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Saldējums uz kociņa

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Vasaras kūka

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem

Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Plūškoka kolins un Rabarberu sours

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Blondīnes ar ērkšķogu marmelādi

Cepsim plātsmaizes pašas

Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.