Zemeņu ievārījums ar kardamonu un laimu - Receptes

Zemeņu ievārījums ar kardamonu un laimu

2 burciņas 25 minūtes
Vasaras garša slēpjas zemenēs! Ja tām pievieno kardamonu un laimu, tad garšu buķete kļūst neatvairāma. Pievienojot Dansukker Ievārījuma cukuru attiecībā 1:2, ievārījums izdosies spirdzinošs, mazāk salds un gana biezs.
Zemeņu ievārījums ar kardamonu un laimu
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 1 kg zemeņu
  • 0,5 kg Dansukker Ievārījuma cukura
  • 60 ml jeb 2 laimu sula
  • 6 g kardamona

Visas sastāvdaļas ber katlā, uzvāra, nosmeļ putas un, nepārtraukti maisot, vāra 3-5 minūtes. Lej tīrās, izkarsētās burciņās, cieši aizvāko un novieto vēsumā uzglabāšanai.

Šo recepti sastādīja

Dansukker

;