Valentīns klāj
svētku galdu

Visu mīlētāju diena ir katra diena visa gada garumā. Bet tieši 14. februārī mīlestībai ir atvēlēta īpaša vieta. Tad ir viespiemērotākais laiks pagatavot īpaši baudāmu ēdienu pagatavošanai. Šeit sakopotas iedvesmojošas receptes mīlestības pilnām ēdienreizēm kopā ar sev tuvajiem un mīļajiem cilvēkiem. Tās var pagatavot arī jebkurā citā dienā!

Princešu kūkas mafini

Sirsniņcepumi

Strawberry Daiquiri

Aveņu sirsniņas

Šokolādes pudiņš ar kafijas-karameļu mērci

Biskvīti ar aveņu krēmu

Šokolādes torte ar mīksto bezē

Cepumiņi ar šokolādes glazūru

Šokolādes tarte ar mīkstu bezē

Šokolādes, laima un aveņu krēmkūka

Mazās siera kūciņas

Pavlova ar aveņu krēmu

Šokolādes un aveņu bumbiņas

Valentīndienas pīrādziņi

Zemeņu kēksiņi ar zemeņu glazūru

Apelsīnu sirsniņas

Panna Cotta ar ledenēm

Šokolādes muss ar kazeņu biezeni

Miniatūras krēmsiera kūciņas ar gaisīgu aveņu pildījumu

Bezē sirsniņas

Ātrais aveņu uzpūtenis

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Konservēti vasaras dārzeņi

Uzglabā gabaliņu vasaras burkās. Ar konservētiem dārzeņiem varēsi paildzināt vasaras garšu. Perfekti grila vakaru galdam.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Ievārījumi un sīrupi

Savu ievārījumu un sīrupu pagatavošana ir vienkārša. Cukurs izceļ ogu un augļu garšu un ļauj uzglabāt ievārījumu droši un ilgi.

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei.

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu.