Valentīndienas pīrādziņi

14-16 gab.

PT1H

1,5 stundas

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Mīklai
100 g sviesta
150 g kviešu miltu
2 ēdamkar. Dansukker pūdercukura
1 tējkar. Dansukker vaniļas cukura

Pildījumam
100 g piena šokolādes
mazi zefīriņi

Dekorēšanai
olas baltums
Dansukker nerafinētais niedru cukurs
Kociņi

Instrukcijas

Cepeškrāsni noregulē uz 200°C.

Visas mīklas sastāvdaļas ātri sastrādā viendabīgā masā un noliek uz 30 minūtēm “atpūsties” vēsumā.

Šokolādi sakapā. Zefīrus sagriež sīkos gabaliņos.

Galda virsmu pārkaisa ar miltiem. Mīklu izveltnē apmēram 4 mm biezā loksnē. Izspiež sirds formas cepumiņus un novieto tos uz cepampapīra. Pārsmērē ar saputotu olas baltumu. Pusi no cepumiem pārkaisa ar šokolādes drumstalām un zefīru gabaliņiem.

Atlikušos cepumus pārliek pāri un ar dakšiņu aizspiež pīrādziņu maliņas. Katrā pīrādziņā ievieto kociņu un pārsmērē ar olas baltumu. Pārkaisa ar nerafinēto cukurniedru cukuru.

Cep cepeškrāsnī  apmēram 8-10 minūtes, tad atdzesē.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Ķiplokugurķīši

Konservēti vasaras dārzeņi

Uzglabā gabaliņu vasaras burkās. Ar konservētiem dārzeņiem varēsi paildzināt vasaras garšu. Perfekti grila vakaru galdam. Seko recepšu ieteikumiem, un drīz ledusskapis būs pilns ar mājās gatavotiem vasaras dārzeņiem.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Melleņu ievārījums

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Plūmju galete ar mandeļu pārslām

Plūmju raža

Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!

Kazeņu koblers

Kazeņu burvība

Vasarā neaizmirsti arī par kazenēm! Kazenes lieliski noder konditorejas izstrādājumu, smūtiju, sīrupu un ievārījumu gatavošanā. Turklāt tās var izmantot arī garnējot vai dekorējot. Kazenes gatavojas vēlā vasarā vai agrā rudenī.