Mīklai
Pildījumam
Dekorēšanai
Cepeškrāsni noregulē uz 200°C.
Visas mīklas sastāvdaļas ātri sastrādā viendabīgā masā un noliek uz 30 minūtēm “atpūsties” vēsumā.
Šokolādi sakapā. Zefīrus sagriež sīkos gabaliņos.
Galda virsmu pārkaisa ar miltiem. Mīklu izveltnē apmēram 4 mm biezā loksnē. Izspiež sirds formas cepumiņus un novieto tos uz cepampapīra. Pārsmērē ar saputotu olas baltumu. Pusi no cepumiem pārkaisa ar šokolādes drumstalām un zefīru gabaliņiem.
Atlikušos cepumus pārliek pāri un ar dakšiņu aizspiež pīrādziņu maliņas. Katrā pīrādziņā ievieto kociņu un pārsmērē ar olas baltumu. Pārkaisa ar nerafinēto cukurniedru cukuru.
Cep cepeškrāsnī apmēram 8-10 minūtes, tad atdzesē.
Šo recepti sastādīja