Sastāvdaļas
Mīklai
100 g sviesta
150 g kviešu miltu
2 ēdamkar. Dansukker pūdercukura
1 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
Pildījumam
100 g piena šokolādes
mazi zefīriņi
Dekorēšanai
olas baltums
Dansukker nerafinētais niedru cukurs
Kociņi
Instrukcijas
Cepeškrāsni noregulē uz 200°C.
Visas mīklas sastāvdaļas ātri sastrādā viendabīgā masā un noliek uz 30 minūtēm “atpūsties” vēsumā.
Šokolādi sakapā. Zefīrus sagriež sīkos gabaliņos.
Galda virsmu pārkaisa ar miltiem. Mīklu izveltnē apmēram 4 mm biezā loksnē. Izspiež sirds formas cepumiņus un novieto tos uz cepampapīra. Pārsmērē ar saputotu olas baltumu. Pusi no cepumiem pārkaisa ar šokolādes drumstalām un zefīru gabaliņiem.
Atlikušos cepumus pārliek pāri un ar dakšiņu aizspiež pīrādziņu maliņas. Katrā pīrādziņā ievieto kociņu un pārsmērē ar olas baltumu. Pārkaisa ar nerafinēto cukurniedru cukuru.
Cep cepeškrāsnī apmēram 8-10 minūtes, tad atdzesē.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Siera kūka dažādos veidos
Kāpēc gan svinībās tortes vietā galdā nelikt krēmīgu un maigu siera kūku? Siera kūka var būt dažādās variācijās, formās un garšās.

Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot?