Sastāvdaļas
100 g sviesta
75 g Dansukker Nerafinētā cukurniedru cukura
50 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
1 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
2 ēdamkar. piena
150-180 g kviešu miltu
30 g mandeļu
30 g lazdu riekstu
Dekorēšanai
250 g tumšās šokolādes
Rieksti
Instrukcijas
Sviestu ar brūno, vaniļas un Muscovado cukuru saputo. Iekuļ arī pienu un miltus.
Mandeles un lazdu riekstus sakapā un pievieno maisījumam. Novieto uz 30 minūtēm vēsumā “atpūsties”.
Galda virsmu pārkaisa ar miltiem. Mīklu izveltnē 2 mm biezā loksnē. Ar formiņas palīdzību izspiež sirsniņas un uz 20 minūtēm novieto saldētavā.
Izkausē tumšo šokolādi. Sirsniņas iemērc izkausētajā šokolādē un pārkaisa ar sakapātiem riekstiem. Noliek ledusskapī sastingt.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.