Upenes un jāņogas
– vitamīnu princeses

Dažādo jāņogu receptes un izvēlies starp melnajām, sarkanajām un baltajām jāņogām. Jāņogas ir skābenas un tāpēc labi noder želeju, desertu un dažādu konditorejas izstrādājumu gatavošanā. Izvēlies jāņogu šķirni, kas patīk vislabāk, un lieto pēc garšas un patikšanas.

Sarkano jāņogu ievārījums

Upeņu ievārījums

Jāņogu dzēriens ar vaniļu

Upeņu lapu sīrups

Kardamona dubļu kūka ar upeņu putām

Smilšu mīklas groziņi ar upeņu pildījumu Sablé Breton

Pikantā jāņogu želeja

Saldējuma kūka ar upenēm un īrisu

Jāņogu drumstalu kūka

Ogu kēksi

Jāņogu un upeņu ievārījums ar burkāniem

Deserta torte ar svaigām ogām vai augļiem

Upeņu marmelāde ar bumbieriem un kanēli

Siera kūkas saldējums ar kazenēm

Kamberlendas ievārījums

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Acu trifeles

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Marinēti ķirbji ar cidoniju sīrupu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Bumbieru kūka ar rozmarīnu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā. Bumbieru tarte ar kazas sieru vai ābolu pildījums virtuļiem ir tikai pāris no plašās recepšu kolekcijas, ko piedāvājam jūsu uzmanībai.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Klasiskais brūkleņu ievārījums

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.