Upenes un jāņogas
– vitamīnu princeses

Dažādo jāņogu receptes un izvēlies starp melnajām, sarkanajām un baltajām jāņogām. Jāņogas ir skābenas un tāpēc labi noder želeju, desertu un dažādu konditorejas izstrādājumu gatavošanā. Izvēlies jāņogu šķirni, kas patīk vislabāk, un lieto pēc garšas un patikšanas.

Upeņu plātsmaize ar vaniļu

Upeņu ievārījums

Jāņogu dzēriens ar vaniļu

Sarkano jāņogu ievārījums

Panna cotta gredzens ar ogām

Jāņogu un rupjmaizes morss

Upeņu lapu sīrups

Kardamona dubļu kūka ar upeņu putām

Smilšu mīklas groziņi ar upeņu pildījumu Sablé Breton

Pikantā jāņogu želeja

Saldējuma kūka ar upenēm un īrisu

Jāņogu drumstalu kūka

Ogu kēksi

Jāņogu un upeņu ievārījums ar burkāniem

Deserta torte ar svaigām ogām vai augļiem

Upeņu marmelāde ar bumbieriem un kanēli

Siera kūkas saldējums ar kazenēm

Kamberlendas ievārījums

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Upeņu plātsmaize ar vaniļu

Gardumi ar vasaras ogām

Cep konditorejas izstrādājumus ar vasaras ogām un cienā ar mājās gatavotiem gardumiem. Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Melleņu ievārījums

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Laima tarte ar aveņu Marmora pildījumu

Burvīgās avenes

Mūsu burvīgās avenes ar savu patīkamo garšu lieliski iederas konditorejas izstrādājumos un desertos, un, tāpat kā zemenes, tās var ēst svaigas. Avenes atradīsi gan augļu dārzā, gan mežā. Izmanto avenes gan mājās gatavotos pīrāgos, gan aveņu krēmos.

Plūškoka sangrija

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.