Upeņu marmelāde ar bumbieriem un kanēli - Receptes

Upeņu marmelāde ar bumbieriem un kanēli

1 litrs 30 minūtes
Ekskluzīvu Ziemassvētku garšu klasiskajam upeņu ievārījumam piešķir bumbieri un kanēlis. Ievārījuma cukurs ļauj samazināt cukura daudzumu un izcelt pašu ogu un augļu garšu.
Upeņu marmelāde ar bumbieriem un kanēli
Vērtējums: (28gab.)

Sastāvdaļas

  • 600 g upeņu (var saldētas)
  • 2 bumbieri
  • 1 kanēļa standziņa
  • 50 ml ūdens
  • 500 g Dansukker Ievārījuma cukura

Bumbierus nomizo, izgriež serdes un sasmalcina mazākos gabaliņos.

Upenes, bumbierus, ūdeni un kanēli katliņā apvāra 3 minūtes. Pievieno ievārījuma cukuru un turpina vārīt vēl 5 minūtes. Ja nepieciešams, nosmeļ putas. Lej marmelādi tīrās izkarsētās burkās, cieši aizvāko un uzglabā vēsumā.

Šo recepti sastādīja

Dansukker

;