Sastāvdaļas
Mīklas groziņam
150 g sadrupinātu ”Digestive” cepumu. To vietā var izmantot cepumus "Selga" vai auzu pārslu cepumus
50 g Dansukker Farīna cukura
50 g sasmalcinātu lazdu riekstu
100 g kausēta sviesta vai margarīna
Pildījumam
400 g svaigā siera "Philadelphia light”,
10 g Dansukker Tumšā cukura sīrupa
200 ml trekna skābā krējuma
50 g sasmalcinātu lazdu riekstu
Dekorēšanai
Augļi vai ogas
Dansukker pūdercukurs
Instrukcijas
Sajauc kopā mīklas groziņa sastāvdaļas. Maisījumu ievieto pīrāga formā (apmēram 24 cm diametrā) vai sešās mazākās formiņās. Cep cepeškrāsns apakšējā daļā 175° C 10 minūtes. Sakuļ svaigo sieru, līdz tas kļūst viendabīgs. Pievieno pārējās sastāvdaļas. Ielej pildījumu mīklas groziņos un cep vēl 30 minūtes. Noliek atdzist. Dekorē ar augļiem un / vai ogām. Pirms pasniegšanas viegli pārber ar pūdercukuru.
Mīklas groziņu var atdzesēt bez pildījuma, pēc tam ieliet pildījumu un pasniegt to bez papildu cepšanas. Dekorē ar augļiem un / vai ogām.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.