Deserta torte ar svaigām ogām vai augļiem - Receptes

Deserta torte ar svaigām ogām vai augļiem

Apm. 6 porc.
Deserta torte ar svaigām ogām vai augļiem
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

Mīklas groziņam
150 g sadrupinātu ”Digestive” cepumu. To vietā var izmantot cepumus "Selga" vai auzu pārslu cepumus
50 g Dansukker Farīna cukura
50 g sasmalcinātu lazdu riekstu
100 g kausēta sviesta vai margarīna

Pildījumam
400 g svaigā siera "Philadelphia light”,
10 g Dansukker Tumšā cukura sīrupa
200 ml trekna skābā krējuma
50 g sasmalcinātu lazdu riekstu

Dekorēšanai
Augļi vai ogas
Dansukker pūdercukurs

Sajauc kopā mīklas groziņa sastāvdaļas. Maisījumu ievieto pīrāga formā (apmēram 24 cm diametrā) vai sešās mazākās formiņās. Cep cepeškrāsns apakšējā daļā 175° C 10 minūtes. Sakuļ svaigo sieru, līdz tas kļūst viendabīgs. Pievieno pārējās sastāvdaļas. Ielej pildījumu mīklas groziņos un cep vēl 30 minūtes. Noliek atdzist. Dekorē ar augļiem un / vai ogām. Pirms pasniegšanas viegli pārber ar pūdercukuru.

Mīklas groziņu var atdzesēt bez pildījuma, pēc tam ieliet pildījumu un pasniegt to bez papildu cepšanas. Dekorē ar augļiem un / vai ogām.

Šo recepti sastādīja

Dansukker

;