Deserta torte ar svaigām ogām vai augļiem

Apm. 6 porc.

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Mīklas groziņam
150 g sadrupinātu ”Digestive” cepumu. To vietā var izmantot cepumus "Selga" vai auzu pārslu cepumus
50 g Dansukker Farīna cukura
50 g sasmalcinātu lazdu riekstu
100 g kausēta sviesta vai margarīna

Pildījumam
400 g svaigā siera "Philadelphia light”,
10 g Dansukker Tumšā cukura sīrupa
200 ml trekna skābā krējuma
50 g sasmalcinātu lazdu riekstu

Dekorēšanai
Augļi vai ogas
Dansukker pūdercukurs

Instrukcijas

Sajauc kopā mīklas groziņa sastāvdaļas. Maisījumu ievieto pīrāga formā (apmēram 24 cm diametrā) vai sešās mazākās formiņās. Cep cepeškrāsns apakšējā daļā 175° C 10 minūtes. Sakuļ svaigo sieru, līdz tas kļūst viendabīgs. Pievieno pārējās sastāvdaļas. Ielej pildījumu mīklas groziņos un cep vēl 30 minūtes. Noliek atdzist. Dekorē ar augļiem un / vai ogām. Pirms pasniegšanas viegli pārber ar pūdercukuru.

Mīklas groziņu var atdzesēt bez pildījuma, pēc tam ieliet pildījumu un pasniegt to bez papildu cepšanas. Dekorē ar augļiem un / vai ogām.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.