Sastāvdaļas
500 g jāņogu
100 g Dansukker Ievārījuma cukura
5 g kartupeļu cietes
Mīklas maisījumam
60 g auzu pārslu
60 g kviešu miltu
75-100 g Dansukker niedru cukura „Demerara”
5 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
125 g sviesta vai margarīna
Sviests vai margarīns veidnes ietaukošanai
Instrukcijas
Ogas noskalo un pārlasa. Izber uz dvieļa un ļauj nožūt.
Mīklas maisījuma sausās sastāvdaļas samaisa bļodā. Pievieno sviestu vai margarīnu un maisa, līdz iegūst drupanu konsistenci.
Ietauko cepešplīts veidni. Ogas samaisa ar Ievārījuma cukuru un kartupeļu cieti un ievieto veidnē. Pārkaisa pāri mīklas maisījumu. Cep krāsns vidusdaļā 225°C apmēram 20 minūtes.
Pasniedz remdenu ar olu krēmu, vaniļas saldējumu vai viegli uzputotu krējumu.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.