Sastāvdaļas
2 l sarkano jāņogu
800 ml ūdens
600 ml Dansukker baltā smalkā cukura
1 ēd. kar. vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
Instrukcijas
Nomazgā ogas ūdenī. Ieliek tās katlā un pielej ūdeni, uzliek vārīties un vāra 10 minūtes ar uzliktu vāku.
Samīca ogas pret katla malu. Ogu masu ielej sietiņā un ļauj notecēties 30 minūtes.
Ielej dzērienu atpakaļ katlā. Pievieno cukuru un vāra uz lēnas uguns 10 minūtes. Noņem katlu no virsmas. Rūpīgi nosmeļ putas
Iemaisa dzērienā vaniļas cukuru. Dzērienu iepilda siltās, tīrās pudelēs. Noslēdz. Uzglabā vēsumā.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā. Tomēr iespējams, ka pārmaiņas pēc jūs vēlētos pamēģināt kaut ko pilnīgi jaunu un atšķirīgu. Varbūt tieši šogad jūs atklāsiet kādu jaunu, sev tīkamu gardumu.
Ziemassvētku cepumi
Ziemassvētkos galdā likt varam ne tikai piparkūkas! Klasiskie cepumi ar Ziemassvētku pieskaņu lieliski iederēsies, baudot kafijas pauzi Ziemassvētkos.
Ziemassvētku dzērieni
Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku sirsniņas
Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.