Konditorejas
izstrādājumi
Lieldienām

Ziemassvētku galda sagatavošana ir līksma nodarbe, taču Lieldienu gardumu gatavošana ir vēl jautrāka. Mēs esam apkopojuši vairākas konditorejas izstrādājumu receptes, kuras iepriecinās ikvienu. Apsieniet priekšautu, atrotiet piedurknes un ļaujiet vaļu radošajam garam.

Lieldienu kūciņas “Zaķīši”

Lieldienu kūka

Ananāsu tarte

Smilšu mīklas cepumi

Siera kūka ar mango krēmu

Lieldienu groziņi

Lieldienu burkānu kūka

Citrona-siera kūka ar bazilika pesto

Persiki ar mandeļu virskārtu

Lieldienu kēksiņi – cālīši

Lieldienu smilšu mīklas cepumi

Ligzdiņas

Vaniļas plātsmaize

Šokolādes torte ar mīksto bezē

Aprikožu kēksi

Lieldienu makarūni

Krēmīgais citronu pīrāgs

Mandeļu torte

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Konservēti vasaras dārzeņi

Uzglabā gabaliņu vasaras burkās. Ar konservētiem dārzeņiem varēsi paildzināt vasaras garšu. Perfekti grila vakaru galdam.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Ievārījumi un sīrupi

Savu ievārījumu un sīrupu pagatavošana ir vienkārša. Cukurs izceļ ogu un augļu garšu un ļauj uzglabāt ievārījumu droši un ilgi.

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei.

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu.