Konditorejas
izstrādājumi
Lieldienām
Ziemassvētku galda sagatavošana ir līksma nodarbe, taču Lieldienu gardumu gatavošana ir vēl jautrāka. Mēs esam apkopojuši vairākas konditorejas izstrādājumu receptes, kuras iepriecinās ikvienu. Apsieniet priekšautu, atrotiet piedurknes un ļaujiet vaļu radošajam garam.
Lieldienu kūciņas “Zaķīši”
Lieldienu kūka
Ananāsu tarte
Smilšu mīklas cepumi
Siera kūka ar mango krēmu
Lieldienu groziņi
Lieldienu burkānu kūka
Citrona-siera kūka ar bazilika pesto
Persiki ar mandeļu virskārtu
Lieldienu kēksiņi – cālīši
Lieldienu smilšu mīklas cepumi
Ligzdiņas
Vaniļas plātsmaize
Šokolādes torte ar mīksto bezē
Aprikožu kēksi
Lieldienu makarūni
Krēmīgais citronu pīrāgs
Mandeļu torte
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā. Bumbieru tarte ar kazas sieru vai ābolu pildījums virtuļiem ir tikai pāris no plašās recepšu kolekcijas, ko piedāvājam jūsu uzmanībai.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.
Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.