Ananāsu tarte

Nav nekas vienkāršāks, kā pagatavot šo ananāsu tarti. Pamatnei izmantoti auzu milti, bet pasniedz šo gardumu kopā ar putukrējumu.

8 gabaliņi

PT55M

1 stunda

Atzīme (1 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Auzu miltu pamatne
150 g sviesta
75 ml Dansukker nerafinētā cukurniedru cukura
250 ml kviešu miltu
150 ml auzu miltu
1 šķipsniņa sāls

Ananāsu pildījums
1 ola
200 ml trekna krējuma
50 g Dansukker gaišā Muskovado cukura
5 g vaniļas cukura
1 kārba konservētu ananāsu gabaliņu (380 g)

Pasniegšana
Dansukker pūdercukurs
Saldais krējums

Instrukcijas

Cepeškrāsni noregulē uz 175°C ventilatora režīmā.

Sviestu izkausē un samaisa ar niedru cukuru, auzu miltiem un sāli. Visu sastrādā vijīgā masā un ledusskapī atdzesē. Cepamformu 22 cm diametrā ietauko. Ar iemiltotiem pirkstiem mīklu izklāj formas pamatnē.

Olas, krējumu, muskovado cukuru un vaniļas cukuru samaisa līdz pastas konsistencei. Iemaisa sasmalcinātus ananāsu gabaliņus. Masu izklāj pāri mīklai pamatnei.

Cep krāsns vidējā daļā 25-30 minūtes. Atdzisušu pārkaisa ar pūdercukuru un pasniedz ar putukrējumu.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Mandeļu kūka ar rabarberiem

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Saldējums uz kociņa

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Vasaras kūka

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem

Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Plūškoka kolins un Rabarberu sours

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Blondīnes ar ērkšķogu marmelādi

Cepsim plātsmaizes pašas

Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.