Sastāvdaļas
Auzu miltu pamatne
150 g sviesta
75 ml Dansukker nerafinētā cukurniedru cukura
250 ml kviešu miltu
150 ml auzu miltu
1 šķipsniņa sāls
Ananāsu pildījums
1 ola
200 ml trekna krējuma
50 g Dansukker gaišā Muskovado cukura
5 g vaniļas cukura
1 kārba konservētu ananāsu gabaliņu (380 g)
Pasniegšana
Dansukker pūdercukurs
Saldais krējums
Instrukcijas
Cepeškrāsni noregulē uz 175°C ventilatora režīmā.
Sviestu izkausē un samaisa ar niedru cukuru, auzu miltiem un sāli. Visu sastrādā vijīgā masā un ledusskapī atdzesē. Cepamformu 22 cm diametrā ietauko. Ar iemiltotiem pirkstiem mīklu izklāj formas pamatnē.
Olas, krējumu, muskovado cukuru un vaniļas cukuru samaisa līdz pastas konsistencei. Iemaisa sasmalcinātus ananāsu gabaliņus. Masu izklāj pāri mīklai pamatnei.
Cep krāsns vidējā daļā 25-30 minūtes. Atdzisušu pārkaisa ar pūdercukuru un pasniedz ar putukrējumu.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.