Ananāsu tarte

Nav nekas vienkāršāks, kā pagatavot šo ananāsu tarti. Pamatnei izmantoti auzu milti, bet pasniedz šo gardumu kopā ar putukrējumu.

8 gabaliņi

PT55M

1 stunda

Atzīme (1 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Auzu miltu pamatne
150 g sviesta
75 ml Dansukker nerafinētā cukurniedru cukura
250 ml kviešu miltu
150 ml auzu miltu
1 šķipsniņa sāls

Ananāsu pildījums
1 ola
200 ml trekna krējuma
50 g Dansukker gaišā Muskovado cukura
5 g vaniļas cukura
1 kārba konservētu ananāsu gabaliņu (380 g)

Pasniegšana
Dansukker pūdercukurs
Saldais krējums

Instrukcijas

Cepeškrāsni noregulē uz 175°C ventilatora režīmā.

Sviestu izkausē un samaisa ar niedru cukuru, auzu miltiem un sāli. Visu sastrādā vijīgā masā un ledusskapī atdzesē. Cepamformu 22 cm diametrā ietauko. Ar iemiltotiem pirkstiem mīklu izklāj formas pamatnē.

Olas, krējumu, muskovado cukuru un vaniļas cukuru samaisa līdz pastas konsistencei. Iemaisa sasmalcinātus ananāsu gabaliņus. Masu izklāj pāri mīklai pamatnei.

Cep krāsns vidējā daļā 25-30 minūtes. Atdzisušu pārkaisa ar pūdercukuru un pasniedz ar putukrējumu.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.