Ananāsu tarte - Receptes

Ananāsu tarte

8 gabaliņi 1 stunda
Nav nekas vienkāršāks, kā pagatavot šo ananāsu tarti. Pamatnei izmantoti auzu milti, bet pasniedz šo gardumu kopā ar putukrējumu.
Ananāsu tarte
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

    Auzu miltu pamatne

    • 150 g sviesta
    • 75 ml Dansukker nerafinētā cukurniedru cukura
    • 250 ml kviešu miltu

    • 150 ml auzu miltu
    • 1 šķipsniņa sāls

    Ananāsu pildījums

    • 1 ola
    • 200 ml trekna krējuma
    • 50 g Dansukker gaišā Muskovado cukura
    • 5 g vaniļas cukura
    • 1 kārba konservētu ananāsu gabaliņu (380 g)

    Pasniegšana

    • Dansukker pūdercukurs
    • Saldais krējums

    Cepeškrāsni noregulē uz 175°C ventilatora režīmā.

    Sviestu izkausē un samaisa ar niedru cukuru, auzu miltiem un sāli. Visu sastrādā vijīgā masā un ledusskapī atdzesē. Cepamformu 22 cm diametrā ietauko. Ar iemiltotiem pirkstiem mīklu izklāj formas pamatnē.

    Olas, krējumu, muskovado cukuru un vaniļas cukuru samaisa līdz pastas konsistencei. Iemaisa sasmalcinātus ananāsu gabaliņus. Masu izklāj pāri mīklai pamatnei.

    Cep krāsns vidējā daļā 25-30 minūtes. Atdzisušu pārkaisa ar pūdercukuru un pasniedz ar putukrējumu.

    Šo recepti sastādīja

    Dansukker

    ;