Sastāvdaļas
100 g mandeļu
300 ml Dansukker pūdercukura
3 olu baltumi
50 ml Dansukker baltā smalkā cukura
Dzeltenā pārtikas krāsviela
Pildījumam
100 g Filadelfijas siera
100 ml Dansukker pūdercukura
1/2 g safrāna
Instrukcijas
Mandeles blanšē, atbrīvo no mizām un sadrupina, samaisa ar pūdercukuru. Olu baltumus uzputo ar mikseri. Pievieno cukuru un sakuļ visu cietās putās. Uzmanīgi iecilā mandeļu un pūdercukura maisījumu.
Ar konditorejas tūtiņu vai karoti pa mazam gabaliņam izliek mīklu uz cepešplāts, kas izklāta ar cepampapīru. No visas masas vajadzētu iznākt apm. 40 cepumiem. Ļauj nostāvēties 15 minūtes, tad cep krāsns apakšējā daļā 150 °C apmēram 12-15 minūtes.
Ar cepamo papīru cepumus pārceļ no plāts uz režģa un ļauj atdzist. Samaisa visas pildījuma sastāvdaļas. Apsmērē ar pildījumu pusi cepumu un virsū saliek otru pusi. Uzglabā vēsā vietā.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Valsts svētkiem un svinībām
Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.