Lieldienu smilšu mīklas cepumi

Aptuveni 30 gab.

Atzīme (41 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

250 g kviešu miltu
50 g sasmalcinātu mandeļu
150 g Dansukker Farīna cukura
1 ēd. kar. vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
1 ola
150 g sviesta vai margarīna

Pildījumam
200 g augstas kvalitātes baltā vai piena šokolāde
50 g sviesta vai margarīna

Dekorēšanai
300 g Dansukker baltā pūdercukura
15 ml izkausēta margarīna vai augu eļļas
30 ml ūdens vai augļu sulas

Lejupielādē šablonu

Instrukcijas

Sajauc visas mīklas sastāvdaļas. Ieliek mīklu plastmasas maisiņā vai aptin ar pārtikas plēvi un atdzesē ledusskapī vismaz 30 minūtes. Apkaisa darba virsmu ar miltiem un izrullē mīklu 2-3 mm biezumā. Izspiež vai izgriež no mīklas figūriņas un liek tās uz cepamās plāts, kas izklāta ar cepamo papīru. Cep krāsns vidusdaļā 200°C apmēram 15 minūtes. Atdzesē istabas temperatūrā. Cepumus sadala divās daļās.

Uz lēnas uguns izkausē sviestu vai margarīnu, pievieno sadrupinātu šokolādi un ļauj, lai izkūst. Atdzesē apmēram stundu, tad ar mikseri sakuļ atdzesēto masu. Uzklāj to pusei cepumu, tad otru pusi cepumu viegli uzspiež pirmajiem virsū.

Samaisa dekorēšanai paredzētās sastāvdaļas, pilda dekorēšanas tūtiņā un dekorē cepumus atbilstoši Lieldienu teamtikai.

Cepumus var pasniegt arī bez pildījuma. Dažos cepumos var izspiest caurumus un izmantot cepumus kā piekarināmas Lieldienu dekorācijas.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.