Lieldienu
deserti

Pēc Lieldienu pusdienām patīkami izbaudīt garšīgu desertu. Var ātri pagatavot kaut ko pavisam vienkāršu, piemēram, svaigu augļu jogurta desertu. Sulīgu Lieldienu pīrāgu “Šarlote” var nobaudīt, dzerot pēcpusdienas kafiju. Šo un citus desertus iesakām gan Lieldienās, gan visa gada garumā!

Marakujas augļu kūkas deserts

Lieldienu trifle

Lieldienu Šarlote

Plūškoka Panna Cotta ar laima sulā marinētām ogām

Mazās siera kūciņas

Citronu muss ar sālīto kraukšķu dekoru

Citronu parfē uz kraukšķīgas pamatnes, pasniegts ar citronu mērci

Plūškoka granita

Crème Brûlée

Ātrais jogurta deserts ar mango

Persiku un riekstu deserts ar šampanieša mērci

Lieldienu deserts

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.