300 ml trekna skābā krējuma
100 ml Dansukker baltā smalkā cukura
2 citroni
50 ml svaigi spiestas citronu sulas
2 olu baltumi
Dekorēšanai
Sarīvēta citrona miziņa
Olas rūpīgi nomazgā un nosusina. Atdala olas baltumus un saputo tos stingrās putās. Spēcīgi sakuļ krējumu kopā ar cukuru. Citronus rūpīgi nomazgā un norīvē tiem miziņu ar ļoti smalku rīvīti. Atliek nedaudz miziņu malā dekorēšanai, pārējo kopā ar citronu sulu iemaisa krējuma masā. Pēc tam masu uzmanīgi iecilā uzputotajos olu baltumos.
Desertu sadala četros traukos, izveidojot katrā traukā uzkalniņu. Pārkaisa ar citrona miziņu. Pasniedz nekavējoties.
Šo recepti sastādīja