

Visi produkti


Baltā cukura stienīši

Brūnie cukura graudi

Brūnā cukura stienīši

Cietie cukura graudi

Dansukker Jelgavas cukurs

Dzidrais cukura sīrups

Ekoloģiskais cukurbiešu cukurs

Ekoloģiskais cukurniedru cukurs

Farīna cukurs

Gaišais Muscovado cukurs

Graudu cukurs

Ievārījuma cukurs "Slaidais"

Ievārījuma cukurs ar pektīnu

Kanēļa cukurs

Karameļu cukurs

Marmelādes cukurs ar pektīnu

Mazie cukura graudi

Nerafinēts cukurniedru cukurs

Niedru cukurs - Demerara

Pūdercukurs

Tumšais cukura sīrups

Tumšais Muscovado cukurs

Zeltainais cukura sīrups

Želejas cukurs "Multi"

Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.