Ziemassvētku našķi
un konditorejas izstrādājumi
Vienmēr jau ir patīkami gatavot konditorejas izstrādājumus, bet Ziemassvētkos tas ir īpaši jauki. Decembris ir gan dažādu našķu, gan Ziemassvētku konditorejas izstrādājumu gatavošanas laiks. Ieguldi nedaudz vairāk sava radošuma piparkūku gatavošanas procesā. Pagatavo savu glazūru, un dari to visu ar mīlestību. Šeit esam apkopojuši mūsu labākos padomus našķu un Ziemassvētku konditorejas izstrādājumu gatavošanai.
Ziemassvētku eglītes kapkeiki
Kūkas ar Ziemassvētku motīvu
Šokolādes kūka Eglīte
Spirāļkūciņas
Ziemassvētku piparkūku cepumi
Piparkūku lācīši
Piparkūku lukturīši
Piparkūku namiņš
Piparkūku kārtainā kūka
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā. Bumbieru tarte ar kazas sieru vai ābolu pildījums virtuļiem ir tikai pāris no plašās recepšu kolekcijas, ko piedāvājam jūsu uzmanībai.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.
Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.