Spirāļkūciņas

Atzīme (1 gab)

Sastāvdaļas

270 g miltu
60 g Dansukker pūdercukura
15 g Dansukker Vaniļas cukura
200 g sviesta vai margarīna
1 ola
Sarkanā pārtikas krāsviela
Kociņi

Instrukcijas

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 175°C temperatūrai.
Visas sastāvdaļas (izņemot krāsvielu) samaisa viendabīgā masā.
Pusei no mīklas pievieno sarkano krāsvielu, bet otru pusi atstāj nekrāsotu.
Abas mīklas daļas ietin pārtikas plēvē un uz 15 minūtēm noliek ledusskapī atdzist.
Uz galda izklāj cepampapīru vai silikona paliktni. Katru mīklas daļu izrullē un pārklāj vienu otrai. Abas daļas kopā uzmanīgi izrullē vēlreiz un satin vienā rullī.
Mīklas rulli vēlreiz ieliek ledusskapī uz 15 minūtēm un tad sagriež diskos 5 mm biezumā. Ja vēlas, katram diskam vienā sānā iesprauž kociņu.
Cep krāsns vidējā daļā apmēram 8 minūtes. Uzglabā cieši noslēgtā traukā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Vasaras kūka

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem

Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Mandeļu kūka ar rabarberiem

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Semifredo ar aveņu un pistāciju pildījumu

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Plūškoka kolins un Rabarberu sours

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Rabarberu sīrups

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Šokolādes kūka

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.