Mīkla šokolādes sirsniņām

Kraukšķīgi šokolādes cepumi ar intensīvu un bagātīgu kakao garšu.

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

100 g mīksta sviesta
90 g Dansukker cukura
70 g Dansukker dzidrā sīrupa
120 g kviešu miltu
2,5 ēdamkarotes kakao
1 tējkarote vaniļas cukura
1 tējkarote cepamā pulvera

Instrukcijas

Sviestu, cukuru un sīrupu labi saputo. Pēc tam sajauc miltus, kakao, vaniļas cukuru un cepamo pulveri un iesijā tos maisījumā.

Turpina kult, līdz mīkla saiet pikucī. Tad ar rokām saveļ mīklu bumbā.

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 160 ˚C ventilatora režīmā.

Mīklu plāni izrullē starp diviem cepampapīra gabaliem, iekārto uz cepešpannas un tad noņem augšējo cepampapīra gabalu.

Mīklu cep krāsns vidējā daļā 12-15 minūtes, ļauj tai nedaudz atdzist un tad ar piparkūku formiņām izgriež sirsniņas. Gatavos cepumus novieto uz restītes un ļauj tiem pilnībā atdzist.

Dekorē sirsniņas pēc vēlēšanās un uzglabā cieši noslēgtā traukā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Ķiplokugurķīši

Konservēti vasaras dārzeņi

Uzglabā gabaliņu vasaras burkās. Ar konservētiem dārzeņiem varēsi paildzināt vasaras garšu. Perfekti grila vakaru galdam. Seko recepšu ieteikumiem, un drīz ledusskapis būs pilns ar mājās gatavotiem vasaras dārzeņiem.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Melleņu ievārījums

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Plūmju galete ar mandeļu pārslām

Plūmju raža

Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!

Kazeņu koblers

Kazeņu burvība

Vasarā neaizmirsti arī par kazenēm! Kazenes lieliski noder konditorejas izstrādājumu, smūtiju, sīrupu un ievārījumu gatavošanā. Turklāt tās var izmantot arī garnējot vai dekorējot. Kazenes gatavojas vēlā vasarā vai agrā rudenī.