Piparkūku lācīši

30 gab.

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

150 ml saldā krējuma
400 ml Dansukker brūnā niedru cukura
150 ml Dansukker Gaišā sīrupa
1 t.kar. malta ingvera
1 t.kar. malta kanēļa
2 ½ t.kar. dzeramās sodas
1 ēd.kar. ūdens
1.1 l miltu

Instrukcijas

Krējumu, cukuru, sīrupu un garšvielas samaisa. Sodu izšķīdina ūdenī un pievieno maisījumam. Iestrādā miltus un mīca, līdz mīkla kļūst vijīga. Atstāj uz nakti vēsumā.

Mīklu sadala čedtrās daļās. No tām jāizveido 10 lielākus gabalus ķermenim, 10 mazliet mazākus gabalus galvai, kopumā 40 mazus gabaliņos rokām un kājām, un 20 gabaliņus acīm. Rokas un kājas veido, sarullējot stienīšos, bet pārējās daļas – bumbiņās. Savieno visas daļas, veidojot lācīšus uz cepampapīru pārklātas pannas. Cep krāsns vidējā daļā 200 °C temperatūrā apmēram 15 minūtes. Tūlīt pēc izņemšanas no krāsns katram lācītim lejasdaļā iespiež koka irbulīti un atstāj, lai atdziest. Rotā ar pūdercukuru.

Mīklu var cept arī kā parastos piparkūku cepumus.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.