Purva karalienes
dzērvenes
Dzērvenes ir vērtīgas ogas, kas saglabā savas īpašības arī saldējot vai pārlietas ar ūdeni un uzglabātas vēsumā. Tās vienmēr būs pie rokas, kad gribēsi pagatavot latvisko rupjmaizes desertu, rudzu miltu burkānkūku, pievienot pankūkām, cepumiem vai gaļas mērcei. Receptes - zemāk.
Kefīra pankūkas ar dzērveņu mērci
Dzērveņu zefīrs
Dzērveņu biscotti
Stirnas gaļas lodītes ar karamelizētiem sarkanajiem kāpostiem
Lapsas pasha
Auzu pārslu cepumi
Šokolādes un krējuma liķiera kēkss
Šokolādes cepumi bez glutēna
Rudzu burkānu kūka ar medus krēma pildījumu
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Kūkas vasaras svinībām un svētkiem
Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!
Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?
Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!
Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.
Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.