Purva karalienes
dzērvenes
Dzērvenes ir vērtīgas ogas, kas saglabā savas īpašības arī saldējot vai pārlietas ar ūdeni un uzglabātas vēsumā. Tās vienmēr būs pie rokas, kad gribēsi pagatavot latvisko rupjmaizes desertu, rudzu miltu burkānkūku, pievienot pankūkām, cepumiem vai gaļas mērcei. Receptes - zemāk.
Kefīra pankūkas ar dzērveņu mērci
Dzērveņu zefīrs
Dzērveņu biscotti
Stirnas gaļas lodītes ar karamelizētiem sarkanajiem kāpostiem
Lapsas pasha
Auzu pārslu cepumi
Šokolādes un krējuma liķiera kēkss
Šokolādes cepumi bez glutēna
Rudzu burkānu kūka ar medus krēma pildījumu
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Piparkūkas
Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.
Ziemassvētku deserti
Ziemas vidū apkārt virmo klementīnu un safrāna smarža. Šī smarža vēstī, ka uz zemes ir arī tādas vietas, kur nav tik tumšs un tik auksts, kā pie mums, ziemeļos.
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā.
Ziemassvētku dzērieni
Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.