Dzērveņu biscotti

Dzērveņu biscotti ir neatvairāmi gardi cepumi, kas lieliski iederēsies pie pēcpusdienas tējas vai kafijas. Papildināti ar kardamonu, kanēli, vaniļu un dzērvenēm. Tumšais, piesātinātais Farīna cukurs piešķirs dūmakainu cukurniedru aromātu un zeltainu krāsu.

40 cepumi

PT40M

45 minūtes + 24 stundas atdzesēšanai

Atzīme (1 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

100 g kaltētu dzērveņu
220 g Dansukker Farīna cukura
100 g mīksta sviesta
3 olas
390 g miltu
10 g cepamā pulvera
5 g vaniļas cukura
3 g malta kardamona
3 g malta kanēļa

Instrukcijas

Cepeškrāsni noregulē uz 175 °C.

Lielākās dzērvenes sagriež gabaliņos. Cukuru un sviestu sakuļ mīkstās putās. Pie vienai pievieno olas.  Sausās sastāvdaļas samaisa atsevišķā bļodā un iecilā maisījumā. Iemaisa arī dzērvenes.

Mīklu sadala četrās daļās. Katru daļu izrullē garenā formā, mazliet saplacina un cep krāsns vidējā daļā apmēram15 minūtes.

Cepeškrāsni izslēdz. Ruļļus sagriež diagonālās šķēlītēs, izkārto atpakaļ uz plāts, sagāžot katru šķēlīti uz sāna. Plāti liek atpakaļ cepeškrāsnī un atstāj uz vairākām stundām, lai cepumi apkalst no visām pusēm.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.