Dzērveņu biscotti

Dzērveņu biscotti

40 cepumi 45 minūtes + 24 stundas atdzesēšanai
Dzērveņu biscotti ir neatvairāmi gardi cepumi, kas lieliski iederēsies pie pēcpusdienas tējas vai kafijas. Papildināti ar kardamonu, kanēli, vaniļu un dzērvenēm. Tumšais, piesātinātais Farīna cukurs piešķirs dūmakainu cukurniedru aromātu un zeltainu krāsu.
Dzērveņu biscotti
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 100 g kaltētu dzērveņu
  • 220 g Dansukker Farīna cukura
  • 100 g mīksta sviesta
  • 3 olas
  • 390 g miltu
  • 10 g cepamā pulvera
  • 5 g vaniļas cukura
  • 3 g malta kardamona
  • 3 g malta kanēļa

Cepeškrāsni noregulē uz 175 °C.

Lielākās dzērvenes sagriež gabaliņos. Cukuru un sviestu sakuļ mīkstās putās. Pie vienai pievieno olas.  Sausās sastāvdaļas samaisa atsevišķā bļodā un iecilā maisījumā. Iemaisa arī dzērvenes.

Mīklu sadala četrās daļās. Katru daļu izrullē garenā formā, mazliet saplacina un cep krāsns vidējā daļā apmēram15 minūtes.

Cepeškrāsni izslēdz. Ruļļus sagriež diagonālās šķēlītēs, izkārto atpakaļ uz plāts, sagāžot katru šķēlīti uz sāna. Plāti liek atpakaļ cepeškrāsnī un atstāj uz vairākām stundām, lai cepumi apkalst no visām pusēm.

Šo recepti sastādīja

Dansukker

;