Sastāvdaļas
400 g auzu pārslu
130 g Dansukker Farīna cukura
50 g Dansukker baltā smalkā cukura
180 g mandeļu
100 g rumā izmērcētu kaltētu dzērveņu
75 g sezama sēklu
75 g saulespuķu sēklu
50 g Dansukker Niedru sīrupa
200 g sviesta
Instrukcijas
Mandeles sasmalcina. Visas izejvielas sajauc kopā ar mīkstu sviestu. Uz pannas veido cepumus (piciņās vai aplīšos pēc izvēles) un cep cepeškrāsnī 180°C aptuveni 20 minūtes, līdz cepumi zeltaini brūni.
Receptes autore - Liene Tomsone
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Kūkas vasaras svinībām un svētkiem
Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!
Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?
Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!
Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.
Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.