Pēcpusdienas tēja

Runā, ka tā bija karaliene Katerīna no Braganzas, kas 17. gadsimtā no Portugāles uz Angliju „atveda” pēcpusdienas tējas dzeršanas tradīciju. Vēlāk šo „Afternoon Tea” tradīciju pārņēma visa britu impērija.
Angļu iedvesmotā pēcpusdienas tējas dzeršana nav iedomājama bez tējas un plāceņiem. Arī citi gardi konditorejas izstrādājumi labi iederas pie tējas krūzītes.

Krēmīgais citronu pīrāgs

Kokosriekstu kūciņas ar aveņu un rožu ievārījumu

Mammas marcipāna kūka

Plāceņi

Zemeņu un greipfrūtu ievārījums

Kokosriekstu kūka ar ogām

Biskvīti ar aveņu krēmu

Pomelo un apelsīnu marmelāde

Zemeņu kēksiņi ar zemeņu glazūru

Citronu krēms pildījumiem

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.